Închide meniul

Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif: „Avem un obiectiv clar!” Mesajul patronului giuleștenilor înainte de Dinamo – Rapid: „E în ADN-ul nostru!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 18:31

Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif: „Avem un obiectiv clar! Mesajul patronului giuleștenilor înainte de Dinamo – Rapid: „E în ADN-ul nostru!

Mihai Iosif, după CFR Cluj - Rapid 2-1

DRAGOS PASCANEANU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Victor Angelescu i-a decis soarta lui Mihai Iosif

Victor Angelescu a decis soarta lui Mihai Iosif. Patronul Rapidului a anunțat că antrenorul va rămâne în continuare pe banca tehnică, iar obiectivul acestuia va fi salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toata istoria Rapidului așa a fost, nu cred că o să schimbăm noi ceva. Așa suntem noi, e în ADN-ul Rapidului, să îi batem pe cei mai buni și să pierdem cu cei mai slabi. Speram, nu pot să spun că mă așteptam, dar a fost o surpriză. Aveam încredere în băieți. Mi-a plăcut dăruirea băieților. Dar trebuie să ne motivăm la fel și cu celelalte echipe.

Când ne merge bine, toată lumea zice că ar trebui să ne batem la play-off la titlu și când ne merge rău toată lumea zice că o să retrogradăm. Noi avem un obiectiv clar, de rămânere în prima ligă și fără emoții. Nu avem alt obiectiv și nici nu o să-l schimbăm. Am încredere în Mihai Iosif, și eu, și Daniel Niculae, și nu se pune problema înlocuirii lui”, a declarat Victor Angelescu pentru sport.ro.

Rapid – CFR Cluj 2-0 | Mihai Iosif, declarații „marcă înregistrată” înaintea derby-ului cu Dinamo

Rapid – CFR Cluj 2-0. Mihai Iosif voia să îl învingă pe Dan Petrescu cu scorul său favorit. „Îmi doream 1-0!”, a transmis antrenorul la finalul meciului.

„Încerc să mă adaptez. Parcă îmi doream să rămână 1-0, dar am reușit. Când am avut 2-0 asta mi-a venit în cap, meciurile cu Sepsi și UTA. Nu le-am oferit spații. Nu cred că am făcut meciuri slabe. Au fost neatenții. Ne-am motivat foarte bine azi. Avem o supramotivație. Ne respectăm adversarii.

Reclamă

Nu cred că Dan Petrescu are ceva de demonstrat. Are cinci campionate. A fost și un mare internațional. Îi urez succes în Conference League. Trăim într-o lume capitalistă în care moralitatea nu își are locul. Vreau să eliberez toată presiune, tensiunea. Am simțit lipsa galeriei. Nu știu ce poate să se găsească. E viața oamenilor în joc, care e mai importantă decât acest joc.

Meciurile Rapid – Dinamo nu au favorită. Sunt meciuri de 1X2. Dinamo nu este în cea mai bună poziție. Leul rănit va da totul pentru a supraviețui”, a declarat Mihai Iosif după Rapid – CFR Cluj 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și