Închide meniul

Victor Angelescu rupe tăcerea! De ce ”n-a existat varianta Marius Şumudică” la Rapid și ce mesaj a avut pentru fanii care îl contestă pe Adrian Mutu + Motivul principal pentru care a plecat Mihai Iosif

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2022, 23:25

Victor Angelescu rupe tăcerea! De ce ”n-a existat varianta Marius Şumudică” la Rapid și ce mesaj a avut pentru fanii care îl contestă pe Adrian Mutu + Motivul principal pentru care a plecat Mihai Iosif

Colaj Hepta / Profimedia

  • Victor Angelescu a explicat de ce ”n-a existat varianta Marius Şumudică” la Rapid
  • Ce mesaj a avut patronul giuleștenilor pentru fanii care îl contestă pe Adrian Mutu

Victor Angelescu a rupt tăcerea după numirea lui Adrian Mutu la Rapid

Marius Șumudică a trimis noi ”săgeți” către conducerea din Giulești după numirea lui Adrian Mutu, iar Victor Angelescu a explicat de ce nu l-a luat în calcul pe experimentatul antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am rămas cu două variante, Adrian Mutu şi Daniel Pancu. Aşa am decis cu Daniel Niculae. Nu, pentru acest moment n-a existat varianta Marius Şumudică. Nu-i poate contesta nimeni CV-ul, e un antrenor valoros, dar am pus în balanţă mai multe lucruri. Ce dorim, ce putem oferi, ce căutăm la un antrenor, la cum vrem să arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi”, a declarat Victor Angelescu pentru telekomsport.ro.

Victor Angelescu, replică pentru fanii care îl contestă pe ”Briliant”

Patronul giuleștenilor a avut și un mesaj pentru suflarea rapidistă care îl contestă deja pe Adrian Mutu. Acesta i-a oferit ca exemple pe Mircea Lucescu şi Mircea Rednic, antrenori care au contribuit la trofee în Giulești.

Reclamă

„De ce nu ar fi dorit sau acceptat de suporteri Mutu? Vorbim despre Adrian Mutu, unul dintre jucătorii emblematici jucători ai României. Faptul că n-a jucat la Rapid nu e o problemă şi cred că titlul la Rapid a fost câştigat de antrenori dinamovişti.

Mircea Lucescu şi Mircea Rednic, dinamovişti, da? Trebuie să ne salvăm de la retrogradare, în sensul că nu vreau să avem emoţii cu locul de baraj şi, dacă suntem pe locurile 7-8 la final, jucăm pentru locul de cupele europene”, a mai spus patronul Rapidului.

Reclamă

De ce a fost dată afară Mihai Iosif de la Rapid

MIhai Iosif a plecat azi de la Rapid. Antrenorul și-a reziliat contractul după înfrângerea cu FC U Craiova 1948, scor 2-3. Victor Angelescu a explicat cum s-a această decizie.

E simplu, rezultatele din ultima perioadă, n-a mai câştigat meciuri. În clasamentul din retur suntem pe locul 14, e clar pentru mine. Ăsta e motivul. Obiectivul a fost schimbat de antrenor şi de jucători, noi nu am vrut, dar vestiarul şi antrenorul şi-au dorit mai mult, dar la final am văzut că nu meritam să intrăm în play-off. A contat că în ultimul timp am jucat slab, fără victorie de 11 meciuri.

Altceva nu am ce să-i reproşez lui Mihai Iosif, avem o relaţie foarte bună şi vreau s-o păstrez. Nu am ce să-i reproşez, a făcut tot ce a ţinut de el. Din ce ştiu eu, doreşte să continue cariera de antrenor, dar e prea la cald să discutăm despre continuarea colaborării, dar el va avea uşa deschisă la Rapid. Nu cred că ar avea ceva de spus sau nu la nivel de relaţie-conducere, poate cu jucătorii, suporterii. Cred că ne-am înţeles foarte bine”, a explicat Victor Angelescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”