Închide meniul

Victor Angelescu, veste uriașă pentru fanii Rapidului. Este în negocieri avansate cu un milionar român: „Să vină acționar. Vom avea un buget de primele șase echipe”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2022, 8:58

Victor Angelescu, veste uriașă pentru fanii Rapidului. Este în negocieri avansate cu un milionar român: „Să vină acționar. Vom avea un buget de primele șase echipe

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial

Hepta

  • Dan Șucu, așteptat să investească la Rapid
  • Anunțul făcut de Victor Angelescu

Victor Angelescu le-a dat o veste extraordinară fanilor la finalul meciului Rapid – FC Botoșani, 3-0, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Patronul giuleștenilor este gata să îl convingă pe un cunoscut milionar să i se alăture în proiect și să preia un pachet important de acțiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, este în negocieri pentru a se implica și la echipa de seniori. Acesta ajută deja financiar grupele de juniori ale clubului și pare a fi dispus să ajute chiar și mai mult bugetul clubului.

Victor Angelescu este în negocieri avansate cu Dan Șucu

Angelescu este sigur că, dacă tranzacție va avea loc, Rapid va avea ca obiectiv calificarea în play-off.

Reclamă

Realitatea v-am spus-o. Vorbesc cu domnul Şucu, avem acel proiect în derulare la juniori şi îmi doresc să vină alături de mine. Când se va finaliza… Eu îmi doresc. Normal, să vină acţionar. Eu vorbesc cu el.

Obiectivul apoi e play-off-ul. Cu un altfel de buget să ne batem pentru play-off. Ăsta e primul obiectiv şi după vedem. N-am avut buget mic nici anul acesta, probabil cu 20-30% ne putem bate la play-off, dar vom avea un buget bun de primele şase echipe„, a declarat Victor Angelescu pentru orangesport.ro.

Reclamă

Dan Șucu a fost în discuții și pentru a investi la Farul sau Dinamo. Omul de afaceri are o avere estimată la 120-125 de milioane de euro.

Adi Mutu are victorii pe linie la Rapid

La primul meci oficial pe noul Stadion Giulești, jucat cu casa închisă, Rapid a învins-o categoric pe FC Botoșani și a urcat pe primul loc în play-out. Vojtus (10), Sefer (62) și Albu (79) au înscris golurile victoriei. Victor Angelescu s-a bucurat din tribună, acolo unde îl așteaptă și pe Dan Șucu.

Adi Mutu este de neoprit după ce a fost numit antrenor la Rapid. „Briliantul” a câștigat toate cele patru meciuri în care a stat pe banca alb-vișiniilor. Împotriva moldovenilor a bifat și cel mai categoric succes stagional al Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Într-adevăr e o seară frumoasă, a fost un meci foarte bun. Băieții s-au luptat pentru fiecare minge, spectacolul din tribune ne-a dat aripi. Te condiționează să intri cu atitudinea bună și să dai totul pe teren. Important e să avem conștiința curată și să ne facem datoria.

Echipa de pe primul loc din play-out a venit aici și a fost un așa meci. Încet-încet… am avut cinci săptămâni în care echipa începe să înțeleagă ce vreau de la ei. Am băieți inteligenți, care au calitate nativă.

Alex Ioniță a făcut un meci extraordinar… și Rareș la fel. Sunt băieți care dau totul pe teren și asta mă bucură cel mai mult.

Mi-aș fi dorit (n.r. 4 victorii din 4 meciuri), ce antrenor nu și-ar fi dorit un asemenea debut? Important e să rămânem cu picioarele pe pământ, să clădim și să devenit cu adevărat o echipă puternică„, a declarat Adi Mutu după Rapid – FC Botoșani 3-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”