Închide meniul

Victor Becali a lămurit situația lui Florin Tănase! Ce spune de o eventuală plecare de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 10:06

Victor Becali a lămurit situația lui Florin Tănase! Ce spune de o eventuală plecare de la FCSB

Florin Tănase este capitanul celor de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Victor Becali susține că Tănase nu are încă o ofertă concretă, dar sunt discuții cu mai multe cluburi. Cine dorește să îl transfere pe căpitanul de la FCSB trebuie să achite clauza de reziliere de 3.000.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt niște discuții, nu pot să le numesc oferte pentru că nu e ceva concret. Cu siguranță ar merita! În fotbal, nu poți să știi niciodată șansele. Tănase este un băiat de mare caracter și un fotbalist bun. Eu spun că este isteț, poate pare arogant„, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Florin Tănase, salariu uriaș la arabi

Zilele lui Florin Tănase la FCSB par a fi numărate! Căpitanul echipei lui Gigi Becali este tot mai aproape de un transfer, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în pauza competițională de iarnă. „Decarul” de la FCSB este dorit de mai multe cluburi, iar clauza de reziliere este de doar 3.000.000 de euro.

Dorit în Turcia, Franța, Ungaria și Zona Golfului, Tănase este cel mai aproape de arabi. Aceștia îl ademenesc cu un salariu amețitor. Tănase s-ar umple de bani dacă transferul s-ar realiza. Salariul său ar fi, din câte se pare, între 1.500.000 și 2.000.000 de euro, pe an. În acest moment, Tănase este cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Citește și:

Căpitanul de la FCSB este și cel mai bine cotat jucător din Liga 1. 5.000.000 de euro este valoarea sa, conform transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și