Închide meniul

Victor Becali a pus tunurile pe Vlad Chiricheş: „De aia nu a făcut o carieră aşa de mare! Trebuie să fii bărbat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2021, 23:30

Victor Becali a pus tunurile pe Vlad Chiricheş: „De aia nu a făcut o carieră aşa de mare! Trebuie să fii bărbat!

Vlad Chiricheș ar putea pleca de la Sassuolo

Vlad Chiricheş, într-un meci pentru Sassuolo / Profimedia

Victor Becali a pus tunurile pe Vlad Chiricheş. Impresarul a fost enervat de decizia luată de internaţionalul român, după ce acesta a fost condamnat la închisoare în „Dosarul Transferurilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali a pus tunurile pe Vlad Chiricheş: „Ca fotbalist trebuie să ai personalitate

Alături de mai mulţi jucători, Chiricheş a decis să semneze cu Pietro Chiodi, fosta mână dreapta a fraților Becali. Decizia l-a enervat pe Victor Becali, care a pus tunurile pe fundaş.

„Da, sunt dezamăgit de Chiricheș. De aia nici nu a făcut o carieră așa de mare, pentru că trebuie să fii bărbat, ca fotbalist trebuie să ai personalitate. N-am nicio problemă, să dea Dumnezeu să fie sănătos! Anumite momente din viață nu poți să le uiți, când ai plecat, când erai disperat, când plângeai. Nu mă refer neapărat la el, în general. Știi că dacă pe lumea asta nu ar fi uitare, ar fi o mare nenorocire.

Alex Chipciu, Dragoș Grigore, Bogdan Stancu au rămas lângă Dragoș (n.r. Sârbu, cel care conduce firma de impresariere), chiar dacă cluburile au încercat să îi influențeze. Cristi Tănase, Raul Rusescu și alții, îmi cer scuze dacă nu îmi vin acum în minte”, a spus Victor Becali la ProSport.

Vlad Chiricheş
ProfimediaImages

Vlad Chiricheş, făcut praf după umilinţa din Armenia: „E ca o babă amorţită!”

Victor Becali nu este singurul care l-a criticat pe Chiricheş. Adrian Porumboiu i-a făcut praf pe jucătorii echipei naţionale. Primul pus pe lista neagră de fostul mare arbitru e chiar căpitanul României. Tricolorii au suferit o înfrângere ruşinoasă în Armenia, scor 2-3.

Reclamă

„Naționala României a pierdut la Erevan, dar nu este vina lui Mirel Rădoi. Ne-am dorit un fotbal ofensiv, un fotbal cum juca FC Barcelona, atunci ar trebui să-l lăsăm să-și facă treaba în continuare. O să-mi atrag multe critici, dar așa eu cred.

Nu avem calitate la jucătorii naționalei, degeaba vrea antrenorul. Păi Vlad Chiricheș arăta ca o babă amorțită, în timp ce Dennis Man este îngrozit de faptul că el chiar crede că valorează 13 milioane de euro… Dar el, de fapt, nu face niciun milion”, a spus Adrian Porumboiu la Radio Sport Total FM.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și