Închide meniul

Victor Becali nu se teme de Anamaria Prodan! Anunț despre procesul pierdut de Dennis Man, dar și despre cei 350.000 de euro

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 8:55

Reclamă
Victor Becali nu se teme de Anamaria Prodan! Anunț despre procesul pierdut de Dennis Man, dar și despre cei 350.000 de euro

Victor Becali nu se teme de Anamaria Prodan!

Colaj Victor Becali și Anamaria Prodan / AS.ro

Victor Becali nu se teme de Anamaria Prodan! Acesta a dezvăluit faptul că procesul dintre impresară și Dennis Man nu a ajuns la final, având în vedere faptul că jucătorul celor de la Parma poate ataca decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul echipei naționale a pierdut procesul cu Anamaria Prodan, în primele instanțe, și este nevoit să îi plătească impresarei suma de 350.000 de euro. Conflictul dintre cei doi a pornit de la faptul că transferul fotbalistului la Parma a fost intermediat de către firma fraților Becali, chiar dacă, la momentul respectiv, acesta se afla sub contract cu impresara.

Victor Becali nu se teme de Anamaria Prodan! Ce a dezvăluit impresarul

Victor Becali a dezvăluit faptul că Dennis Man nu este afectat de acest proces, dar nici de suma pe care trebuie să o plătească după ce a nu a primit câștig de cauză din partea instanțelor. Totuși, acesta a spus că jucătorul de la Parma va ataca decizia.

Totodată, impresarul a vorbit și despre accidentarea atacantului, care va rata „dubla” echipei naționale, cu Israel și Elveția. Partida cu selecționata din „Țara Cantoanelor” va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

„(n.r. despre accidentarea lui Man) Nu știu, știau băieții (n.r. de la firma sa de impresariat). Chiar nu știu foarte multe amănunte, chiar nu pot să spun nimic pentru că nu știu foarte multe amănunte. Păcat, că era într-un moment bun.

Reclamă

Procesul nu l-a pierdut încă, pentru că există un apel. De fapt, este a treia instanță, dar pentru că în situațiile care depășesc 100.000 în civil, nu știu ce, e pe fond și te duci la apel. Două negative și urmează apel.

Nu știu, vedem. Pentru ce să fie afectat? 350.000 de euro, nu comentez, nu am comentat nici hotărârea judecătorească a mea, m-am supus, nu știu. Nu știu cum a văzut judecătorul. Din ce am văzut eu, clauza de exclusivitate a picat. Apelul, care este la Înalta Curte, atunci se termină, atunci putem discuta”, a spus Victor Becali, potrivit prosport.ro.

Cât va lipsi Dennis Man, după accidentarea suferită

Italienii au reacţionat imediat după anunţul că Dennis Man s-a accidentat. Aceştia susţin că atât fanii Parmei, cât şi suporterii echipei, au primt o veste proastă, deoarece internaţionalul român traversa o formă de vis şi era unul dintre cei mai buni jucători din lotul „cruciaţilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Man a fost supus unui RMN, prin care s-a stabilit faptul că a suferit o accidentare la adductori. Ca urmare, internaţionalul român este nevoit să stea departe de teren timp de trei săptămâni.

„Vești proaste pentru suporterii Parmei și pentru Fabio Pecchia, care va trebui să se descurce fără unul dintre cei mai în formă jucători ai săi sau mai bine zis unul dintre cei mai în formă din întreg campionatul Serie B: extrema ofensivă, Dennis Man, s-a accidentat ușor în ultimul meci jucat la Parma împotriva celor de la Sudtirol, iar testele prin care a trecut astăzi au fost făcute publice în România.

RMN-ul pe care l-a făcut Man în ultimele ore a dat un rezultat nu tocmai fericit: accidentarea la adductor ar urma să-l oblige pe român să stea între două și trei săptămâni.

În consecință, fotbalistul va fi absent pentru următorul meci de la Lecce și pentru cele două meciuri pe care România le va juca în pauza națională, împotriva Israelului (18 noiembrie) și a Elveției (21 noiembrie). Așa se spune în România, în așteptarea comunicărilor oficiale din partea clubului cruciat”, a notat italienii de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și