Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Piţurcă nu crede în împăcarea cu CSA şi a anunţat care ar fi scenariul prin care ar ţine cu echipa lui Gigi Becali: „Dacă FCSB se va numi Steaua, eu voi ține cu Steaua!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2022, 20:03

Reclamă
Victor Piţurcă nu crede în împăcarea cu CSA şi a anunţat care ar fi scenariul prin care ar ţine cu echipa lui Gigi Becali: „Dacă FCSB se va numi Steaua, eu voi ține cu Steaua!

Victor Pițurcă critică transferurile lui Gigi Becali de la FCSB

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Victor Pițurcă a anunţat, în exclusivitate pentru AntenaSport, cu ce echipă va ţine, dacă Gigi Becali va câștiga la tribunal numele „Steaua”. FCSB și Ministerul Apărării se luptă în instanţă pentru marca „Steaua”. Dosarul a fost trimis de Înalta Curte de Casație și Justiție la rejudecare, la Curtea de Apel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă așteaptă un derby între Steaua și FCSB în Liga 1. Fostul selecţioner nu înțelege de ce CSA nu are drept de promovare. UEFA nu interzice acest lucru. Victor Pițurcă nu mai vede o împăcare între Gigi Becali și generali.

Victor Piţurcă va fi fanul echipei lui Gigi Becali dacă FCSB se va numi Steaua

„Steaua e în play-off-ul ligii a doua, dar nu are drept de promovare, pentru că trăiește exclusiv din banii Ministerului Apărării. Eu nu înțeleg de ce nu primesc drept de promovare. FIFA şi UEFA nu prevăd acest lucru. Aproape 80% din echipele noastre sunt susținute de primărie, bani publici”, a declarat Victor Pițurcă, în exclusivitate, pentru AntenaSport.

Gigi Becali se judecă și acum cu Armata pentru marca „Steaua”. Iar Înalta Curte a trimis dosarul la rejudecare, la Curtea de Apel. În acest context, Victor Piţurcă a făcut un anunţ-surpriză despre echipa patronată de latifundiarul din Pipera.

„Dacă mâine FCSB se va numi Steaua, eu voi ține cu Steaua. Așa sunt sute de mii de suporteri steliști!”, a mai spus Victor Pițurcă.

Reclamă

Gigi Becali, reacție furibundă după ce CSA Steaua a anunțat că va merge la TAS

Gigi Becali, patronul FCSB, nu se teme după ce CSA Steaua a anunțat că va face apel la TAS, pentru a primi dreptul de promovare în Liga 1.

Latifundiarul din Pipera consideră că echipa lui Daniel Oprița, aflată în Liga a 2-a, “va pierde procesul și nu va mai avea voie să se numească Steaua.”

“E treaba lor. Dar legea (n.r. – Legea Sportului) nu-i lasă. TAS va zice «Tu, din bani publici (n.r. – MApN), cum ai ajuns până aici? Nici nu aveai voie să ajungi până aici». Nu avea voie în Liga 2. CSA Steaua face fotbal amator! Nu mă mai interesează pe mine de CSA. Doamne, miluiește! Cum să poată să facă asta? Cum să ceară excluderea FCSB din Liga 1? Ei niciodată nu au cerut locul. Nu au contestat niciodată locul în Liga 1. Noi l-am preluat de la ei… Astea sunt povești. Cât de curând se va rezolva și asta. Vor pierde și nu vor mai avea voie să se numească Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Vor juca fotbal și vor pune altceva. Trebuie să pună ei CSA, nu vor mai avea voie să pună CSA Steaua. Cât de curând. Bine, în 3-4 ani. Ei se vor numi CSA. Eu vă spun că așa va fi. Le-am arătat toate actele. A fost o greșeală la Curtea Supremă. Nu știu ce a fost atunci, eu eram în pușcărie. Dar acum vin toate și se va cere revizuirea la hotărârea aia. Și la revedere! Se va revizui și vom doborî tot. Ei nu vor mai putea folosi numele Steaua. Vom folosi numele Steaua. De fapt, va rămâne FCSB, adică Fotbal Club Steaua București. Asta înseamnă”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și