Închide meniul

Gigi Becali, reacție furibundă după ce CSA Steaua a anunțat că va merge la TAS: “Ei fac fotbal amator!”. Patronul FCSB dă de pământ cu echipa din Ghencea: “Așa se vor numi în 3-4 ani!”

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2022, 17:33

Gigi Becali, reacție furibundă după ce CSA Steaua a anunțat că va merge la TAS: “Ei fac fotbal amator!”. Patronul FCSB dă de pământ cu echipa din Ghencea: “Așa se vor numi în 3-4 ani!

Gigi Becali, patronul FCSB

Profimedia

  • Reacția lui Gigi Becali, după ce CSA Steaua a anunțat că va merge la TAS
  • Anunțul patronului FCSB

Reacția lui Gigi Becali, după ce CSA Steaua a anunțat că va face apel la TAS

Gigi Becali, patronul FCSB, nu se teme după ce CSA Steaua a anunțat că va face apel la TAS, pentru a primi dreptul de promovare în Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera consideră că echipa lui Daniel Oprița, aflată în Liga a 2-a, “va pierde procesul și nu va mai avea voie să se numească Steaua.”

“E treaba lor. Dar legea (n.r. – Legea Sportului) nu-i lasă. TAS va zice «Tu, din bani publici (n.r. – MApN), cum ai ajuns până aici? Nici nu aveai voie să ajungi până aici». Nu avea voie în Liga 2. CSA Steaua face fotbal amator! Nu mă mai interesează pe mine de CSA. 

Reclamă

Doamne, miluiește! Cum să poată să facă asta? Cum să ceară excluderea FCSB din Liga 1?  Ei niciodată nu au cerut locul. Nu au contestat niciodată locul în Liga 1. Noi l-am preluat de la ei… Astea sunt povești. 

Patronul FCSB, mesaj acid pentru CSA Steaua: “Nu vor mai avea voie să se numească așa!”

Cât de curând se va rezolva și asta. Vor pierde și nu vor mai avea voie să se numească Steaua. Vor juca fotbal și vor pune altceva. Trebuie să pună ei CSA, nu vor mai avea voie să pună CSA Steaua. Cât de curând. Bine, în 3-4 ani. Ei se vor numi CSA. Eu vă spun că așa va fi.

Reclamă

Le-am arătat toate actele. A fost o greșeală la Curtea Supremă. Nu știu ce a fost atunci, eu eram în pușcărie.  Dar acum vin toate și se va cere revizuirea la hotărârea aia. Și la revedere! Se va revizui și vom doborî tot. Ei nu vor mai putea folosi numele Steaua.

Vom folosi numele Steaua. De fapt, va rămâne FCSB, adică Fotbal Club Steaua București. Asta înseamnă.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”