Închide meniul

Victor Piţurcă, întâlnire de gradul 0 cu Becali: "I-am zis ‘băi, Gigi, nu mai ai Steaua. Știi de ce?!"

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 17:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Reclamă
Victor Piţurcă, întâlnire de gradul 0 cu Becali: "I-am zis băi, Gigi, nu mai ai Steaua. Știi de ce?!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Victor Piţurcă, discuţie cu Gigi Becali

Am vorbit cu Gigi, i-am zis 'băi, Gigi, nu mai ai Steaua. Știi de ce? Că nu mai ai sigla pe piept'. El mi-a spus că nu-l mai interesează, că e mulțumit cu echipa lui, că are echipa lui, că nu mai are probleme cu suporterii. La Steaua n-are cum să facă Gigi ce vrea, că e Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu-l înțeleg pe Gigi, m-am întâlnit ieri cu el. Eu nu știu ce vrea el de la Steaua, să-i pună bețe în roate, îl învață cățelușii ăia”, a declarat Victor Pițurcă la Digisport.

Victor Piţurcă nu înţelege războiul pe care Gigi Beclai îl poartă cu CSA Steaua

Victor Piţurcă a mai spus că nu înţelege de ce Gigi Becali nu vrea ca CSA Steaua să promoveze. 

Eu nu-l înțeleg pe Gigi de ce se opune ca Steaua să promoveze. Gigi s-a schimbat total, pentru el răzbunarea e un mare minus, pentru ce vrea să însemne el acum.

Dacă Steaua promovează, ambițiile care vor apărea, vor da o altă culoare fotbalului românesc”, a transmis Victor Pițurcă.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

10:05

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și