Închide meniul

Victorie uriaşă pentru Cristi Chivu în derby-ul cu Milan. Inter U19 a câştigat cu 2-1, după ce antrenorul român a mutat decisiv

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 20:30 / Actualizat: 1 februarie 2022, 21:32

Victorie uriaşă pentru Cristi Chivu în derby-ul cu Milan. Inter U19 a câştigat cu 2-1, după ce antrenorul român a mutat decisiv

Cristi Chivu, victorie uriaşă

Profimedia

Casadei şi Peschetola au marcat golurile învingătorilor, în minutele 25, respectiv 73. Nasti a egalat, în minutul 32. Chivu l-a trimis pe teren pe Lorenzo Peschetola în minutul 52, iar jucătorul de rezervă a înscris golul victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Milano ocupă locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la egalitate cu Cagliari, de pe locul 3. AC Milan ocupă locul 12, cu 20 de puncte.

Cristi Chivu, promovat la Inter Primavera

În vârstă de 40 de ani, Cristi Chivu a devenit antrenor în 2018 când a preluat grupa de juniori sub 14 ani a lui Inter Milano. Fostul campion al Europei a trecut la grupa Under 17 în sezonul următor, iar din 2020 i-a pregătit pe jucătorii Under 17 ai nerazzurrilor. Acum, fostul căpitan al naţionalei României a început treaba la Inter Primavera.

Mă simt cel mai bine pe terenul de fotbal, acolo simt adrenalina, simt cum îmi curge sângele prin vene. Mereu încerc să-i învăț pe băieții mei care sunt valorile de bază. Am început cu U14, am continuat cu U17, U18, iar acum încep un drum foarte promițător cu Primavera. În fiecare an încerc să implementez ceva nou, țelul meu este să-i țin pe acești tineri conectați. Eu le predau fotbalul, așa am crescut și eu în cariera mea de jucător, în fiecare zi învățam câte ceva. Nu vreau să intrăm într-o rutină, trebuie să știi să gestionezi tot felul de situații în fotbal.

Băieții mă impresionează în fiecare zi. Eu încerc să le transmit valorile corecte, dar în același timp învăț multe lucruri de la ei. Tot ce am câștigat în carieră am câștigat prin muncă și prin modestie. Aceste lucruri nu se schimbă atunci când se termină cariera de jucător. Am furat meserie de la fiecare antrenor pe care l-am avut, dar și tatăl meu m-a învățat multe lucruri. Pasiunea pentru fotbal am primit-o de la tatăl meu„, a spus Cristi Chivu, într-un interviu acordat pentru Inter TV.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și