Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | Edi Iordănescu oscilează între Craiova şi CFR Cluj. "Acolo poţi face performanţă!". Ce oferte a primit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2020, 17:40

Dani Coman s-a supărat pe el că nu a acceptat oferta Astrei. "Nu mai vorbesc cu Iordănescu. L-am aşteptat o lună şi jumătate ca să ne spună că nu mai vine", a tunat şi a fulgerat preşedintele giurgiuvenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a refuzat să o preia pe Astra

"Chiar dacă e supărat, îi va trece. Trebuie să îi treacă pentru că e vorba de cariera mea şi de viaţa mea. Paradoxul a făcut ca acum, în ultima perioadă, să vină trei oferte din străinătate, una chiar foarte bună financiar din Arabia Saudită", a dezvăluit Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro. 

Patronul Niculae l-a pus pe Neagoe antrenor la Astra şi anunţă că achită toate salariile şi că dă prime numai s-o trimită pe Dinamo pe ultimul loc.

"Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo. Probabil că acum mă vor mai înjura şi stelişti, şi rapidişti, dar este realitatea", a mai spus Iordănescu.

Iordănescu a refuzat-o în primăvară pe Craiova. E din nou pe lista oltenilor, dacă Rădoi alege să rămână la naţională.

Reclamă

"Este un loc unde poţi face performanţă, ai toate condiţiile. Văd că următoarea etapă în cariera mea să fie un club la care să pot să mă bat pentru trofee, pentru Cupă… mă simt pregătit pentru asta", a ţinut să asigure tehnicianul de 42 de ani. 

Dan Petrescu încă nu s-a hotărât dacă lasă locul liber la Cluj. Iordănescu a venit după Petrescu acum doi ani şi a plecat după trei meciuri de la CFR.

"Este o rană care nu s-a cicatrizat, care va rămâne o cicatrice tot timpul. Dacă voi fi faţă în faţă cu cei de acolo şi voi avea o propunere, cu siguranţă că o voi analiza foarte serios şi o voi lua în calcul" 

Soţia i-a dăruit lui Edi Iordanescu cel de-al treilea băiat. Şi Tata Puiu a avut trei băieţi până să se nasca sora lui Edi, Maria.

Reclamă 4 / 0/3

"Băieţelul e sănătos şi mă gândesc cu optimism că din trei băieţi măcar unul să ajungă fotbalist şi să ducă mai departe moştenirea din familie", a spus Edi.

Recomandări
  • Dani Coman a insistat ca Iordănescu să vină la Astra
  • Antrenorul tocmai a primit trei oferte

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și