Închide meniul

VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au trezit cu ultraşii la hotel. Torţe şi un mesaj clar pentru fotbalişti

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 20:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au trezit cu ultraşii la hotel. Torţe şi un mesaj clar pentru fotbalişti

gsp.ro

Fanii lui Dinamo, la Constanţa

Aceştia i-au încurajat pe jucători şi au ales să îi motiveze înaintea unui meci extrem de dificil, cu Viitorul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aproximativ 100 de fani au mers în această seară la hotelul unde sunt cazați jucătorii, să cânte și să poarte o discuție motivațională cu aceștia. Fotbaliștii au ieșit din hotel și au stat în fața fanilor, la distanță. Suporterii-acționari i-au încurajat, au cântat și au aprins torțe. „Haide, bă, să ne revenim, bă! Nici nu mai contează ce nu ați făcut. Contează mâine, poimâine și răspoimâine. Nu cedați! Haide că se poate, bă! Susțineți, bă, antrenorul, că e antrenor! Nu sunteți singuri! Suntem împreună, noi și voi. Nu suntem aici să vă criticăm”, a fost mesajul fanilor pentru jucători. Asta e atitudinea suporterilor! Asta trebuie să fie mâine atitudinea pe teren! Nu cedăm! www.programddb.ro Respect Câinilor din Constanța!
A post shared by Viață de Câine 11 (@viata_de_caine11) on

Ultraşii lui Dinamo: "Nu suntem aici să vă criticăm"

"Haide, bă, să ne revenim, bă! Nici nu mai contează ce nu ați făcut. Contează mâine, poimâine și răspoimâine. Nu cedați! 

Haide că se poate, bă! Susțineți, bă, antrenorul, că e antrenor! Nu sunteți singuri! Suntem împreună, noi și voi. Nu suntem aici să vă criticăm”, a fost mesajul ultraşilor, pentru jucători.

Reclamă

După câteva minute, au sosit şi jandarmii, iar fanii au plecat în linişte. Ei aşteaptă meciul de joi, Viitorul – Dinamo, ce se va desfăşura la Ovidiu, joi, de la ora 20.00, în format LIVE TEXT pe antenasport.ro. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și