Închide meniul

VIDEO | Rapid București a împlinit 97 de ani! Fanii au făcut spectacol în tribunele noului stadion din Giulești. ”Visul unei nopți de vară”

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 6:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

VIDEO | Rapid București a împlinit 97 de ani! Fanii au făcut spectacol în tribunele noului stadion din Giulești. ”Visul unei nopți de vară”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Rapid București a împlinit 97 de ani! Fanii au făcut spectacol

  • Rapid împlinește 97 de ani de existență
  • Fanii au sărbătorit cu torțe și fumigene
  • Rapidul are trei titluri de campioană

În timpul nopții suporterii Rapidulului au intrat în stadion și au sărbătorit cu fumigene și torțe această zi specială. Galeria s-a poziția la Tribuna a II-a și au păstrat distanța socială, în contextul pandemiei de coronavirus. Ceilalți suporteri au rămas pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid București împlinește astăzi 97 de ani de existență

Pe 25 iunie 1923 s-a înființat Rapid București, una dintre cele mai iubite formații din București. Muncitorii de la atelierele din Grivița au semnat actul prin care clubul a luat ”naștere”. Între 1923 și 1937 formația giuleșteană s-a numit Asociația culturală și sportivă Căile Ferate Române București, iar între 1945 și 1950 CFR București. Ulterior, s-a mai chemat și Locomotiva București și din 1958 poartă numele de FC Rapid București.

Reclamă

Rapidul are trei titluri de campioană, pe care și le-a adjudecat în 1967, 1999 și 2003. Totodată, rapidiștii și-au adjudecat și de 13 ori Cupa României, iar ultimul trofeu pe care l-au câștigat a fost Supercupa României, în 2007. Cu siguranță pentru rapidiști rămâne o amintire importantă sezonul 2005/2006, atunci când Rapidul a ajuns până în sferturile de finlă ale Cupei UEFA, fiind eliminată de Steaua. Până să ajungă în sferturi, Rapid a trecut, pe rând, de Feyenoord, Hertha Berlin sau Hamburg.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte
Liga 1 • 14 mart., 17:36
FOTO
Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte
Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost "săltat" de mascaţi
Liga 1 • 14 mart., 17:00
„Nu mi-l imaginez cu o mitralieră în mână!” Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi
Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi
Liga 1 • 14 mart., 16:46
Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi: „S-a ajuns prea departe!”
AS.ro LIVE | Dan Şucu este invitatul lui Dan Pavel, joi, de la 10:30
Liga 1 • 14 mart., 11:15
AS.ro LIVE | Dan Şucu a fost invitatul lui Dan Pavel. Emisiune – eveniment cu acţionarul majoritar al Rapidului!