Închide meniul

VIDEO. Rapid, în play-off-ul de promovare! Jucătorii au făcut show cu ultrașii după meciul cu Metaloglobus + Ovidiu Herea, rapidistul care "plânge" în zi de sărbătoare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2021, 14:35

VIDEO. Rapid, în play-off-ul de promovare! Jucătorii au făcut show cu ultrașii după meciul cu Metaloglobus + Ovidiu Herea, rapidistul care "plânge" în zi de sărbătoare

Captură AS.ro

Rapid a prins play-off-ul pentru promovarea in Liga 1

În ciuda pandemiei care continuă să ne amenințe, ultrașii giuleșteni s-au adunat în număr mare lângă stadionul lui Metaloglobus. Au fluturat steaguri și au scandat în numele favoriților. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a sărbătorit promovarea alături de fani

La final, jucătorii au cântat minute bune alături de suporteri.

Ovidiu Herea, fericit pentru Rapid, trist pentru eşec

Ovidiu Herea a jucat 7 ani pentru Rapid. Ajuns între timp la Metaloglobus, a declarat că rămâne cu un gust amar la sfârșitul celei mai nebune etape din Liga 2. 

"Doream ca echipa mea să meargă în play-off. Mă bucur pentru Rapid că a ajuns acolo. Nu-mi doream ca acest meci să joace cu cuțitele pe masă. Era singurul lucru pe care am vrut să-l evit", a declarat Ovidiu Herea, la finalul meciului Metaloglobus – Rapid 2-4. 

Reclamă

Rapid a prins play-off-ul pe ultima sută de metri

A fost un meci nebun în Pantelimon. Metaloglobus a deschis scorul în minutul 7, prin Mino. Giuleștenii au întors rezultatul, grație golurilor lui Bălan și Sefer, dar s-a intrat cu egalitate la cabine. Goge și-a trimis balonul în proprie poartă în minutul 29.

Rapid s-a desprins în actul secund. Cătălin Hlistei a înscris cu jumătate de oră înainte de final, după o acțiune individuală de senzație. Ilie a stabilit scorul final în minutul 78. 

A fost a doua victorie consecutivă pentru Rapid în Liga 2. Giuleștenii au început anul dezastruos și erau fără victorie după primele patru etape din 2021. 4-0 cu Dunărea Călărași și 4-2 cu Metaloglobus sunt rezultatele care au asigurat prezența în play-off pentru elevii lui Mihai Iosif. 

Reclamă 4 / 0/3

La finalul celei mai nebune etape din Liga 2, doar șase echipe au avut motive de bucurie. Dunărea Călărăsi, FC U Craiova, CS Mioveni, Rapid, Csikszereda și ASU Poli se vor lupta pentru promovarea în primul eșalon.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și