Închide meniul

VIDEO | Sărbătoare în Bănie! Petrecere cu torţe şi cântece de titlu. Jucătorii au uitat de pandemie şi s-au bucurat alături de fani!

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2020, 21:17 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 16:38

VIDEO | Sărbătoare în Bănie! Petrecere cu torţe şi cântece de titlu. Jucătorii au uitat de pandemie şi s-au bucurat alături de fani!

Captură Facebook

Bucurie fără margini a oltenilor după victoria cu FCSB

  • Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB
  • Jucătorii au sărbătorit alături de fani
  • Oltenii nu au mai câştigat titlul de 29 de ani

Sute de oameni au venit cu tobe şi torţe lângă arena Ion Oblemenco. Fotbaliştii nu au putut sta departe de ultraşi şi li s-au alăturat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bucurie de nedescris în Bănie, după Universitatea Craiova-FCSB 2-1

Cea de-a 5-a victorie la rând obţinută de alb-albaştri a fost sărbătorită pe cinste. Nici măcar pandemia nu i-a putut ţine în casă pe olteni.

Reclamă

Vom sărbători în această seară şi de mâine ne vom gândi la meciul cu Gaz Metan. Acesta e cel mai important moment din viaţa mea, după Cupa Ligii cu Dinamo. Sper să trec cu bine.

Cu siguranţă, Mister ne va capacita şi ne va da nişte palme, azi nu am făcut un meci atât de bun, deşi am câştigat. FCSB a avut posesie mai mare. E un derby al campionatului„, a reacţionat Dan Nistor, marcator în victoria cu FCSB.

Reclamă

Ţinem în suflete ceea ce trăim şi vom vorbi la sfârşitul campionatului. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Mi-e teamă acum, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, FC Botoşani. Stăm cu picioarele pe pământ, calmi. Întâlnim o echipă bună acum Botoşani„, a reacţionat antrenorul Universităţii Craiova după victoria cu FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu