Închide meniul

VIDEO | Teatru de război la Craiova. Ultraşii echipei lui Mititelu au atacat autocarul rivalei din Liga 1. Un geam de la autocar a fost spart

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 16:51

VIDEO | Teatru de război la Craiova. Ultraşii echipei lui Mititelu au atacat autocarul rivalei din Liga 1. Un geam de la autocar a fost spart

Captură AS.ro

Ultraşi Craiova

Ultraşii Craiovei lui Mititelu s-au stârns în centrul oraşului pentru a-şi încuraja echipa înaintea derby-ului cu Rapid. Fanii FC U Craiova au avut parte de o surpriză neplăcută. Pe lângă ei a trecut autocarul echipei din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii au luat imediat foc şi au atacat imediat autocarul echipei din Liga 1. Jandarmii au fost pe fază şi au intervenit la timp, înainte ca lucrurile să degenereze, chiar în faţa Teatrului Naţional Marin Sorescu. Un geam de la autocar a fost spart. 

FC U Craiova – Rapid, LIVE SCORE, de la 21:00

FC U Craiova şi Rapid se înfruntă în cel mai aşteptat meci al play-off-ului din Liga 2. Cele două echipe se află la egalitate în fruntea clasamentului.

Reclamă

Rapid este pe primul loc în liga secundă după ce s-au disputat primele 3 din cele 9 etape programate sezonul acesta în play-off-ul de promovare.

FC U Craiova – Rapid, derby-ul primelor clasate din Liga 2

Rapid are 42 de puncte, la fel ca următoarea clasată, FC U Craiova. Giuleştenii au însă un golaveraj mai bun: 7-2, faţă de 3-1.

Cele două rivale ocupă locurile care duc direct în Liga 1. Ele sunt urmate de Mioveni cu 38 de puncte şi Dunărea Călăraşi cu 35 de puncte, care sunt pe poziţiile de baraj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și