Închide meniul

VIDEO | Ultraşii lui Dinamo, spectacol şi după umilinţa de la Botoşani! Surpriză pentru jucătorii dărâmaţi ai lui Gane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 8:01

VIDEO | Ultraşii lui Dinamo, spectacol şi după umilinţa de la Botoşani! Surpriză pentru jucătorii dărâmaţi ai lui Gane

AntenaSport

Fanii lui Dinamo, din nou la înălţime

Dinamo a pierdut fără drept de apel în deplasarea cu FC Botoşani. Jucătorii lui Jerry Gane au cedat cu 0-4 şi au înregistrat a doua înfrângere la rând în Liga 1. Asta nu i-a împiedicat pe ultraşi să cânte şi în Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VIDEO CU FANII LUI DINAMO

 

Fanii din proiectul DDB pot salva Dinamo

Cornel Dinu susţine că fanii din proiectul Doar Dinamo Bucureşti pot prelua echipa de la Pablo Cortacero. Planul ar fi al lui Ionuţ Negoiţă, care îl poate da în judecată pe iberic, anulând astfel tranzacţia din 2020.

Pe lângă cei 500.000 de euro pe care i-a plătit anul trecut lui Ionuţ Negoiţă, Cortacero s-ar fi angajat să achite şi 150.000 de euro în fiecare trimestru. Lucru care nu s-a întâmplat şi care îi dă posibilitatea fostului patrona să îi ceară acţiunile înapoi, susţine Cornel Dinu.

Reclamă

"Am niște informații. Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB, pentru o anumită preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul, nici măcar un gram. El a avut un interes de imagine, dar din câte am auzit, se pare că se poate declanșa o discuție. Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru.

Chiar acum am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Probabil va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Va discuta cu Domnul Gheorghiță, l-am cunoscut și mi-a făcut impresia de om bine intenționat. Sunt niște informații în sensul acesta. Dacă Nicolae Badea se va apropia în continuare, ca om de decizie, măcar de sfat, din umbră, este benefic din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Dinu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și