Închide meniul

Viitorul – Clinceni 1-1. Punct nesperat pentru elevii lui Rednic. Tsoumou, gol salvator în minutul 90+1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2021, 19:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Viitorul – Clinceni 1-1. Punct nesperat pentru elevii lui Rednic. Tsoumou, gol salvator în minutul 90+1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Mircea Rednic, punct chinuit după un meci cu final nebun: Viitorul - Clinceni 1-1

Viitorul rămâne pe locul 11, cu 29 de puncte şi se va deplasa la Sibiu, pentru duelul cu FC Hermannstadt. De cealaltă parte, Academica Clinceni a ajuns la patru egaluri la rând! Oaspeţii rămân pe locul 6 în campionat, cu 37 de puncte. În următoarea etapă, elevii lui Ilie Poenaru au meci cu FC Voluntari, pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE Viitorul – Clinceni 1-1

Min. 90+4: Final de meci! Duelul de la Ovidiu se încheie la egalitate, scor 1-1.

Min. 90+1: GOOOL Viitorul! Tsoumou a adus egalarea pentru gazde, în primul minut al prelungirilor!

Min. 82: Oaspeţii au cerut penalty, după ce Cojocaru a căzut peste Chunchukov, însă Marian Barbu a lăsat jocul să continue.

Min. 42: GOOOL Clinceni! Andronic a deschis scorul din centrarea excelentă a lui Cristi Tănase. 

Reclamă

Min. 31: Un puşti de 17 ani, Andronache, a trimis cu capul pe lângă poartă, din centrul careului, lăsat liber de apărarea oaspeţilor.

Min. 12: Viitorul are o nouă ocazie. Ciobanu a şutat din afara careului, dar a nimerit spaţiul porţii.

Min. 6: Viitorul are prima ocazie, şutul lui Jo Santos de la 25 de metri nu îl păcăleşte pe Vâlceanu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Elevii lui Rednic, cu moralul ridicat

Viitorul şi Academica Clinceni se întâlnesc în meciul zilei din Liga 1. Elevii lui Mircea Rednic vin după o victorie de zile mari cu Dinamo, în timp ce gaşca nebună a lui Ilie Poenaru vine după o remiză cu Astra.

Gazdele ocupă locul 11 în clasament, cu 28 de puncte obţinute după 24 de etape. În ultimul meci, formaţia de la malul mării a făcut spectacol în Ştefan cel Mare, scor 5-0. Înainte de ploaia de goluri cu Dinamo, fotbaliştii "Puriului" au avut o perioadă de 8 etape fără victorie.

Academica Clinceni, reveleţia Ligii 1

De cealaltă parte, oaspeţii ţin cu dinţii de locul 6, ultimul care asigură prezenţa la masa bogaţilor din Liga 1. Academica Clinceni, una dintre revelaţiile actualului sezon, ocupă poziţia a şasea, cu 36 de puncte obţinute după 25 de etape. În tur, ilfovenii s-au impus la limită pe teren propriu. Bulgarul Pashov marca unicul gol al meciului.

Echipele probabile

Viitorul Constanţa: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Grădinaru, Ganea, Jo Santos

Academica Clinceni: Vâlceanu – Achim, Gardoș, Patriche, Pîrvulescu – Cordea, Cascini, Cebotaru, Adi Popa – Chunchucov, Longhe

Reclamă
Recomandări
  • Viitorul - Clinceni 1-1
  • Tsoumou, gol în minutul 90+1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și