Închide meniul

Viitorul – Dinamo 1-2 | "Ne-am făcut un cadou frumos de Paşte!" Deian Sorescu a corectat-o pe reporteră: "Am dat două pase de gol, dacă nu mă înşel"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 17:56

Viitorul – Dinamo 1-2 | "Ne-am făcut un cadou frumos de Paşte!" Deian Sorescu a corectat-o pe reporteră: "Am dat două pase de gol, dacă nu mă înşel"

"Bombardierul" Deian Sorescu

Hepta

După o așteptare de 13 partide pentru o victorie în Liga 1, Dinamo a ajuns acum la două succese consecutive. "Câinii" sunt din ce în ce mai optimiști că vor scăpa de retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul – Dinamo 1-2 | Reacția lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, cel care a pasat decisiv la golul de 1-0 reușit de Morsay, recunoaște că Dinamo a avut un meci greu împotriva Viitorului. Sorescu a corectat-o pe reportera care i-a luat interviu şi a spus că a contribuit şi la golul doi, al lui Albentosa.

"Am dat două (n.r. pase de gol), dacă nu mă înșel. (…) Ne-am făcut un cadou frumos de Paște, atât nouă, cât și suporterilor. Sper să continuăm așa. Orice meci trebuie tratat ca o finală. Important e să luăm puncte în continuare. A venit momentul nostru, cred, și trebuie să mergem pe aceeași linie. Nu trebuie să ne hazardăm, ci să rămânem cu picioarele pe pâmânt", a spus Deian Sorescu, după Viitorul – Dinamo 1-2.

Morsay și Albentosa au înscris golurile prin care Dinamo s-a impus la Viitorul. Au fost primele pentru ei în tricoul "câinilor". 

Pentru Viitorul a marcat brazilianul Jo. Este a doua înfrângere în ultimele trei etape pentru echipa lui Gică Hagi.

Reclamă

Deian Sorescu, despre primele promise la Dinamo

Înaintea meciului cu Viitorul, "câinii" au fost motivați de către fanii din DDB cu prime de joc. 15.000 de euro vor împărți jucătorii lui Dinamo după victoria de la Ovidiu.

"Banii sunt importanți, dar cel mai important e să jucăm pentru noi, e imaginea noastră în joc și eu nu aș vrea s-o pătez. Va fi greu, sunt multe meciuri, e un timp scurt. Contează cine se reface mai repede", a mai spus Deian Sorescu. 

La jumătatea play-out-ului, Dinamo este prima deasupra locurilor de retrogradare. "Câinii" rămân însă pe locul de baraj, cu 21 de puncte.  Viitorul e și ea la baraj și are un punct peste Dinamo. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Viitorul - Dinamo 1-2
  • Reacția lui Deian Sorescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și