Închide meniul

Viitorul – FCSB 2-2. "Strâmbe" în lupta la titlu. Primele puncte pierdute de echipa lui Petrea în 2021. Rednic, neînvins în faţa FCSB de 6 ani

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 18:45

Viitorul – FCSB 2-2. "Strâmbe" în lupta la titlu. Primele puncte pierdute de echipa lui Petrea în 2021. Rednic, neînvins în faţa FCSB de 6 ani

Florin Lucian Tanase marcheaza un gol din penalty in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 7 noiembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Viitorul – FCSB 2-2

Partida de la Ovidiu a fost una extrem de spectaculoasă. Gazdele au deschis scorul prin Cosmin Matei, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a egalat prin Tănase, din penalty. Echipa lui Toni Petrea a preluat conducerea după autogolul lui Dussaut. Peste numai 3 minute, Viitorul a egalat prin şutul deviat al lui Ely Fernandes. 

Min. 90+3: FINAL DE MECI. Viitorul – FCSB s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Primele puncte pierdute de echipa lui Petrea în 2021. 

Min. 73: GOOOL Viitorul! Ely Fernandes a marcat cu un şut deviat de la marginea careului. 

Min. 71: GOOOL FCSB! Dussaut şi-a dat autogol. 

Reclamă

Min. 68: Schimbări la ambele echipe! La FCSB a intrat Perianu în locul lui Şut. Rednic l-a scos pe Măţan şi l-a băgat pe George Ganea. 

Min. 66: Vlad e senzaţional. A scos fantastic lovitura de cap a lui Mladen. 

Min. 62: Gol anulat pentru Viitorul! Lucassen a trimis mingea în poartă, dar Boboc, cel care i-a pasat, se afla în poziţie de offside. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 56: GOOOL FCSB! Florin Tănase a marcat din penalty. 

Min. 55: Penalty pentru FCSB obţinut de Octavian Popescu. 

Min. 46: Schimbare la FCSB! A intrat Buziuc, a ieşit Olaru. 

Min. 45: Pauză la Ovidiu! 

Min. 39: Darius Olaru trage de la marginea careului, dar Cojocaru prinde.  

Min. 34: Ocazie FCSB! Dennis Man a tras de la 30 de metri, mingea a trecut puţin pe lânfă poarta apărată de Cojocaru. 

Min. 18: GOOOL Viitorul! Cosmin Matei a marcat din penalty. 

Reclamă

Min. 17: Penalty pentru Viitorul. Cristea îl faultează pe Măţan. 

Min. 13: Încă o ocazie pentru FCSB! Acţiune frumoasă a lui Ovidiu Popescu, dar Florin Tănase a tras slab din poziţie favorabilă. 

Min. 3: FCSB ratează prima ocazie a meciului! Coman a tras după ce a primit o pasă de la Tănase, dar portarul Cojocaru a avut un reflex excelent.

Min. 1: A început partida. 

Echipele de start – 

Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – C. Matei, Artean, Ciobanu – Ely Fernandes, Lucassen, Mățan

Rezerve: Căbuz, De Nooijer, G. Ganea, Arropside, Buta, R. Benzar, Andronache, Pitu

Antrenor: Mircea Rednic

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, G. Miron, Radunovic – D. Olaru, Șut, Tănase – D. Man, Oct. Popescu, Coman

Rezerve: Straton, Crețu, Simion, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu, Oaidă, Fulga

Antrenor: Toni Petrea

FCSB este cea mai ofensivă echipă din campionat. Mașinăria de goluri creată de Neubert și Petrea a lovit de 40 de ori, în 16 etape, și a primit 15 goluri. 

De partea cealaltă, Viitorul lui Mircea Rednic a marcat 21 de goluri în primele 16 runde, dar a și primit 20. 

Partida va fi condusă la centru de Istvan Kovacs. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Valentin Avram.

Toni Petrea: ”Prin apetitul ofensiv sper să câștigăm”

Întâlnim o echipă tânără, ca a noastră, preocupată de posesie, cu un antrenor cu experienţă. Vrem să facem un joc bun şi să câştigăm. E o problemă cu aceste temperaturi scăzute. 

Sper ca jucătorii să se adapteze repede la aceste temperaturi. Prin jocul nostru, prin organizare şi prin apetitul ofensiv sper să câştigăm”, a anunțat Toni Petrea înaintea meciului.

Jucătorii de la Viitorul, pregătiți de FCSB

Va fi un meci greu contra unei echipe bune. Suntem pregătiţi, încercăm să facem un meci bun şi să scoatem maximum din el. Ţinând cont că trec printr-o formă bună, va fi destul de dificil. Trebuie să jucăm la victorie, altfel va fi dificil.

Avem încredere, cred că vom face un meci bun şi vom încheia cu un rezultat pozitiv. E normal să încerci să câştigi împotriva echipei de pe pe primul loc, e o motivaţie în plus să arăţi că eşti mai bun decât ea”, a spus Cosmin Matei, fostul jucător de la FCSB, înaintea meciului.

Viitorul – FCSB: Echipele probabile

Viitorul (3-4-3): Cojocaru – Mladen, Dobrosavlevici, Ortega – Boboc, A. Ciobanu, C. Matei, De Nooijer – Sabala, Luckassen, Mățan

Antrenor: Mircea Rednic

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Simion, Tănase – Man, Oct. Popescu, Coman

Antrenor: Toni Petrea

Recomandări
  • Viitorul - FCSB 2-2
  • Primele puncte pierdute de echipa lui Toni Petrea în 2021

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și