Închide meniul

Viitorul lui Billel Omrani a fost decis. Anunţul făcut de Dan Petrescu după ce atacantul lui CFR Cluj a fost ofertat de Gigi Becali: „E clar, nu?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 februarie 2022, 18:41

Viitorul lui Billel Omrani a fost decis. Anunţul făcut de Dan Petrescu după ce atacantul lui CFR Cluj a fost ofertat de Gigi Becali: „E clar, nu?

Dan Petrescu, anunţ despre Billel Omrani

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după oferta primită de golgheterul lui de la patronul rivalei FCSB. Antrenorul grupării din Gruia nu îşi face griji şi anunţă că se va baza în continuare pe vârful de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, anunţ despre viitorul lui Billel Omrani

Omrani în România, până la vară, nu poate să joace decât la CFR Cluj, nu? Asta e clar, nu? Nu mai poate să fie declarat jucător liber şi e la CFR. Are contract până în vară, el trebuie să joace la CFR, dacă se va antrena bine, va juca, dacă nu. Nu va juca dacă nu va face faţă la antrenamente sau la jocuri„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Tehnicianul campioanei României a vorbit şi despre problemele financiare de la club. Cristi Balaj dezvăluise că salariile sunt neplătite de trei luni şi că s-ar putea trezi cu memorii.

Nu iese fum fără foc niciodată. Nu suntem cu banii la zi, asta e clar. Restul n-aș vrea să mai comentez. Orice echipă din lume care nu primește banii are probleme. Nu poți să te ascunzi, indiferent ce faci ca antrenor. E clar că pierzi din putere, când știi că sunt probleme.

Dar nu cred că ar trebui să fie o cauză dacă n-avem rezultate. Pentru că, până la urmă, banii se vor lua. Dacă nu plătești, ai probleme cu licențierea. Pe 31 martie e licențierea. Îi înțeleg pe jucători, pentru că toată lumea vrea să fie plătită la zi. Dar, în același timp, n-ar trebui să găsim o scuză din asta. N-am soluții pentru asta, sunt doar antrenor, soluțiile trebuie să le găsească alții„, a precizat antrenorul lui CFR Cluj.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali l-a ofertat oficial pe Billel Omrani

Gigi Becali este gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Finanțatorul FCSB a anunțat la AS.ro că i-a făcut o ofertă concretă lui Billel Omrani. Francezul va rămâne liber de contract și nu mai dorește să continue la CFR Cluj.

Becali susține că așteaptă răspunsul francezului. Dacă v-a accepta oferta celor de la FCSB, Omrani va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, așteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer!”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Becali este dispus să-i dea lui Omrani 45.000 de euro pe lună. Francezul ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1, în condițiile în care Florin Tănase este remunerat de finanțatorul FCSB cu 30.000 de euro pe lună.

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, nu a rămas impasibil la posibilitatea ca echipa sa să îşi piardă atacantul. Conform prosport.ro, Neluţu Varga i-a oferit un apartament în Cluj evaluat la 250.000 de euro, în cazul în care va semna un nou contract cu CFR Cluj.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și