Închide meniul

Viitorul-Poli Iași 2-1. Gică Hagi obține al doilea succes în play-out. Poli Iași rămâne pe loc de baraj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 14:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Viitorul-Poli Iași 2-1. Gică Hagi obține al doilea succes în play-out. Poli Iași rămâne pe loc de baraj

Captură Digi Sport

Gică Hagi, învingător în duelul Viitorul-Poli Iași

UPDATE 18:50 – Final de meci! FC Viitorul se impune cu scorul de 2-1 și echipa pregătită de Gheroghe Hagi bifează al doilea succes din play-out. Constănțenii ajung la 27 de puncte și sunt pe locul 7, în timp ce Iașiul rămâne pe locul 12, cu 15 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 18:30 – GOOOOL Viitorul! Virgil Ghiță marchează cu o lovitură de cap și îi readuce în avantaj pe constănțeni. Este al doilea gol din acest sezon pentru fundașul dorit de Gigi Becali la FCSB. Viitorul conduce cu 2-1.

UPDATE 18:02 – A început repriza secundă

UPDATE 17:45 – Pauză la Ovidiu. Viitorul și Poli Iași se află la egalitate, 1-1.

UPDATE 17:37 – GOOOOL Poli Iași! Moldovenii înscriu la prima ocazie. Passaglia marcchează cu un șut din interiorul careului, reușind să îl învingă pe portarul Căbuz.

Reclamă

UPDATE 17:25 – GOOOOL Viitorul! Ciobanu marchează în minutul 26 cu un șut puternic din afara careului, deviat însă de un adversar.

UPDATE 17:20 – Gabi Iancu și Cristi Ganea ratează două ocazii importante pentru gazde.

UPDATE 17:00 – Meciul a început pe o ploaie torențială. 

Reclamă 4 / 0/3

FC Viitorul – Poli Iaşi | Echipele de start

FC Viitorul (4-3-3): Căbuz – Boboc, Mladen, Ghiţă, C. Ganea – Achim, Artean, Ciobanu – Iancu, Rivaldinho, G. Ganea

Poli Iaşi (4-4-2): Rusu – Grădinaru, Mihalache, Frăsinescu, Şerban – Chacana, De Iriondo, Passaglia, Horşia – Andrei Cristea, Omoh

Constănţenii antrenaţi de Gică Hagi sunt pe primul loc înaintea partdei, cu 24 de puncte. În eventualitatea unui succes s-ar distanţa la şapte de următoarea clasată, Sepsi Sfântu Gheorghe. De partea cealaltă, Poli Iaşi ocupă locul 12, cu 15 puncte.

Gică Hagi, cuvinte de laudă pentru Mircea Rednic

Gică Hagi nu are un obiectiv anume în acest final de campionat, dorind să introducă cât mai mulţi tineri în ultimele runde. 

"Cred că suntem pregătiți de începerea acestor meciuri rămase. Nu va fi ușor, dar trebuie să fim pregătiți. Avem un lot bun, iar programul e destul de greu. Iașiul are un antrenor cu mare experiență, care știe să joace genul acesta de meciuri. Știe să se apere, știe să atace dacă nu pui presiune", a declarat Hagi.

Mircea Rednic vrea să scape de retrogradare, chiar dacă formaţia sa este calificată în semifinalele Cupei României, acolo unde va juca cu Sepsi OSK.

Reclamă

"Ne așteaptă un meci foarte greu la Viitorul. Totdeauna am avut meciuri frumoase contra echipei lui Gică Hagi. Ne dorm să câștigăm, pentru că obiectivul nostru este să rămânem în Liga 1. După aceea, ne gândim și la Cupa României", a spus Rednic.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și