Închide meniul

Viitorul – UTA 1-1. Debut cu stângul pentru noul antrenor de la echipa lui Gică Hagi

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 12:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Reclamă
Viitorul – UTA 1-1. Debut cu stângul pentru noul antrenor de la echipa lui Gică Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabriel Iancu, Radu Boboc şi George Ganea în timpul meciului cu AFC Hermannstadt

Într-un meci în care cele două echipe au acuzat din plin căldura, atât Viitorul, cât şi UTA nu au riscat. Echipa patronată de Gică Hagi a deschis scorul în minutul 44, printr-un penalty transformat de Iancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Egalarea a venit imediat. UTA a înscris în minutul 45 prin Buhăcianu, din centrarea lui Albu. S-a terminat 1-1, chiar dacă în repriza secundă au mai fost câteva ocazii de a marca pentru ambele echipe.

VIITORUL – UTA Arad 1-1

Min. 95: Final de meci.

Min. 61: Ocazie imensă pentru Viitorul! Ghiţă ratează din doi metri cu poarta goală.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă

Min. 45+1: Pauză.

Min. 45: GOOOLLL UTA Arad! Buhăcianu înscrie imediat după reluarea jocului, din centrarea lui Albu

Min. 44: GOOOLLL Viitorul! Gabi Iancu a marcat de la punctul cu var.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 43: Penalty pentru Viitorul. Albu l-a faultat în careu pe tânărul Bodişteanu

Min. 1: A început meciul de la Ovidiu.

UPDATE 14:40 Echipele de start:

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiță, De Nooijer – Matei, Artean, Bodișteanu – Iancu, Munteanu, Mățan

UTA: Moldovan – Tomozei, Benga, Ilie, Buștea – Tescan, Neluț Roșu, Albu, Buhăcianu – Ioniță, Hora

UTA Arad va juca primul meci din Liga 1 după o pauză de 12 ani. "Bătrâna Doamnă" are o susţinere incredibilă din partea fanilor şi a creat o adevărată emulaţie în oraş. În prima zi de vânzare a abonamentelor pentru noul sezon, aceştia au cumpărat mai bine de 1000. 

De etapa viitoare, jucătorii pregătiţi de Laszlo Balint pot juca pe noul stadion din Arad, care are o capacitate de 12.000 de locuri. Se fac ultimele pregătiri pentru acel duel. Până atunci, alb-roşiii au de trecut de testul cu Viitorul.

Reclamă

Viitorul, primii paşi fără Hagi pe banca tehnică

După şase sezoane pe banca tehnică, Gigă Hagi a renunţat la funcţia de manager. Deşi au fost vehiculate mai multe nume pentru a-l înlocui, "Regele" l-a adus în cele din urmă pe spaniolul Ruben de la Barrera, tehnician cu rezultate notabile în ligile inferioare ale Spaniei.

Viitorul s-a despărţit de Rivaldinho, iar venirea lui Kevin Luckassen ar trebui să umple golul lăsat de brazilian. Mai mult, Ruben de la Barrerra pare încrezător înaintea debutul său pe banca constănţenilor:

"Echipa mea este gata să joace la cel mai bun nivel împotriva UTA. Aștept să obținem cele trei puncte. Nu văd alt mod de a începe aceasta nouă eră. 

(…) Tot ce am vorbit cu Gică înainte să vin, simt acel iz de performanță de care spunea, sunt foarte impresionat de club", a afirmat antrenorul spaniol.

Echipe probabile:

FC Viitorul: Tordai – Boboc, Mladen, V. Ghiţă, Ángel Martínez – A. Ciobanu, Artean, Mățan – G. Ganea, G. Iancu, Víctor Fernández

UTA Arad: H. Moldovan – Tomozei, Benga, Fl. Ilie, Deta – Vulturar, Albu – Ursu, N. Roșu, Buhăcianu – Hora

Viitorul – UTA va fi, de la ora 15:30, în format LIVE SCORE pe AntenaSport.

Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și