Închide meniul

Vin banii la Dinamo! Suporterii-acţionari din DDB, anunţ uriaş după cele patru victorii consecutive: "Cel târziu marți se va întâmpla!"

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2021, 14:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Vin banii la Dinamo! Suporterii-acţionari din DDB, anunţ uriaş după cele patru victorii consecutive: "Cel târziu marți se va întâmpla!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vin banii la Dinamo! Suporterii-acţionari din DDB au făcut un anunţ uriaş

  • Dinamoviştii, răsplătiţi de suporterii din DDB
  • "Câinii" au 4 victorii consecutive

Echipa lui Dusan Uhrin a câştigat şi cu FC Hermannstadt, 2-0, şi a reușit să evite matematic retrogradarea directă. În cel mai rău caz, "câinii" mai pot ajunge doar la baraj. Astfel, fanii acţionari din DDB îi vor răsplăti pe jucători. Aceştia au de gând ca până la meciul cu Astra să le achite fotbaliştilor unul dintre salariile restante. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi, alb-roşiii vor juca cu gruparea din Giurgiu în returul semifinalelor Cupei României. În tur au pierdut cu 0-1, iar suporterii aşteaptă calificarea în marea finală. Sezonul 2011-2012 este ultimul în care Cupa a ajuns în Ştefan cel Mare.

"TRĂIM!
ȘI TRĂIM PE MUNCA NOASTRĂ!
Mobilizarea, câinilor! Trebuie să ne plătim jucătorii! Sunt jucători cu 2 și 3 luni restante!!!
Dinamo are 4 victorii la rând, cu două goluri marcate pe meci. Suntem în afara zonei critice în campionat și semifinala Cupei este la mâna noastră. 
DINAMO ESTE ÎN PICIOARE, CÂINILOR! 
Am luat deciziile potrivite la timp și ne-am făcut cu toții treaba. Echipa pe teren și suporterii în afara lui. Trăim și o facem exclusiv pe munca noastră! Felicitări tuturor! 

Reclamă

DUȘAN ARE NEVOIE DE SPRIJIN
Cineva spunea într-un comentariu că Dușan ar merita statuie lângă Patzaichin, pentru că a venit să ajute Dinamo în cel mai greu moment al existenței sale. Nu știm cum e cu statuia, însă cu siguranță Uhrin și-a riscat întreaga carieră atunci când a semnat cu noi. Și a făcut-o fără să pună condiția pe care o pun de obicei antrenorii: “jucătorii să fie cu salariile la zi”. Omul acesta cunoștea greutățile prin care trecem și a avut încredere că DDB va face ce trebuie. Exact acesta este momentul, câinilor! 

Peluza Cătălin Hîldan: "Echipa și-a făcut treaba și vom continua să ne-o facem și noi!"

TREBUIE SĂ PLĂTIM UN SALARIU RESTANT JUCĂTORILOR
Jucătorii au respectat eforturile suporterilor, au respectat antrenorul și au demonstrat caracter. Cele 4 victorii consecutive nu lasă loc de interpretări. Echipa și-a făcut treaba și vom continua să ne-o facem și noi! Dincolo de obligația de a onora contractele, trebuie să răsplătim atitudinea și munca lor! O VOM FACE! 
DDB a fost, este și va fi mereu un partener de încredere!
Suporterii lui Dinamo își vor face mereu datoria față de club!
Cel târziu marți, în ziua semifinalei, ne dorim ca un salariu restant să le fie virat în conturi! 
MOBILIZAREA, CÂINILOR!"
, se arată în comunicatul emis de PCH.

Reclamă

Dinamo – Hermannstadt 2-0 | "Câinii" au ajuns la 4 victorii la rând

"Câinii" au obținut a 4-a victorie consecutivă în play-out și sunt aproape salvați de la retrogradare. Paul Anton a făcut "dubla" din două penalty-uri. Hermannstadt nu a expediat niciun șut pe spațiul porții lui Eșanu. 

Echipa pregătită de Dusan Uhrin are 27 de puncte, cu patru mai mult decât Viitorul, ultima echipă de pe loc de baraj. În următoarea etapă, Dinamo va juca pe terenul lui FC Argeș, iar, în ultima rundă din play-out, "câinii" vor "acasă" cu Chindia Târgoviște. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo