Închide meniul

”Vine cu niște idei absolut stupide! E săgeata cuiva!” Marius Șumudică a pus tunurile pe Nicolae Grigore: ”Vorbește doar frustrarea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 februarie 2022, 16:22

”Vine cu niște idei absolut stupide! E săgeata cuiva!” Marius Șumudică a pus tunurile pe Nicolae Grigore: ”Vorbește doar frustrarea!”

Marius Șumudică s-a aflat ”în cărți” pentru preluarea Rapidului

Profimedia

Marius Șumudică a pus tunurile pe Nicolae Grigore

„Am fost atacat în cadrul unei emisiuni televizate de către Nicolae Grigore și am simțit nevoie să fac câteva precizări. De pe sinteticul de la Metaloglobus, Nicolae Grigore nu poate decât, în cel mai bun caz, să fie săgeata cuiva! Nu știu dacă trebuie să iau vreo hârtie, ca în pandemie, de la foști jucători ai Rapidului ca să ies din casă. La rugămintea unor prieteni, am mers la un meci. Asta înseamnă că pun presiune pe Iosif?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce importanță are pentru conducerea Rapidului că a fost Șumudică în tribună? Și nici nu înțeleg cu ce ar fi putut deranja prezența mea în tribunele Arenei Naționale printre suporterii rapidiști? Nu-mi va putea interzice nimeni să merg la meciurile echipei pe care o iubesc!

Ce pot să-i explic eu lui Grigore…Vine cu niște idei absolut stupide, că aș fi venit eu să vorbesc în vestiar cu jucătorii Rapidului. Ce aș fi putit să le spun eu jucătorilor Rapidului?? Mi-ar fi fost și jenă să fac acest lucru de față cu antrenorul echipei. Dacă ar fi avut valoare, Nicolae Grigore ar fi fost și acum antrenorul Rapidului! Acum vorbește doar frustrarea lui.

Marius Șumudică: ”Sunt eu vinovat că nu câștigă de zece meciuri?

Dragostea mea pentru Rapid și tot ceea ce am făcut ca jucător pentru această echipă îmi dau dreptul să am un punct de vedere! Oricum, acestea sunt doar niște fitile aruncate pe piață ca să pună presiune pe suporterii Rapidului și cu scopul de a mă denigra pe mine în fața lor! Din păcate pentru cei câțiva oameni care au pus la cale această regie ieftină, fanii rapidiști sunt mult prea inteligenți și versați pentru a fi influențați cu asemenea strategii ieftine!

Nu înțeleg nici despre ce presiune vorbesc. S-a luptat Rapidului pentru vreun trofeu în această săptămână și l-a ratat din cauza presiunii pe care ar fi pus-o Șumudică? Sunt eu vinovat că nu câștigă de zece meciuri? Repet, nu se pune problemă ca eu să vin acum la Rapid, dar asta nu înseamnă că nu va veni și vremea ca acest lucru să se întâmple. Deocamdată, singura certitudine este că, de când s-a reînființat Rapidul, eu n-am avut nicio ofertă de la acest club! Dar dragostea mea față de culorile vișinii și tot ceea ce am făcut eu ca jucător pentru Rapid îmi dau dreptul să am un punct de vedere!”, a declarat Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Marius Șumudică, atacat de Nicolae Grigore

Marius Șumudică l-a atacat săptămâna aceasta pe Mihai Iosif și s-a plâns că șefii de la Rapid nu l-au contactat ca să discute despre posibila sa instalare pe banca echipei giuleștene.

Fostul antrenor al Rapidului Nicolae Grigore l-a criticat pe Marius Şumudică, despre care a spus că dă dovadă de lipsă de colegialitate, prin faptul că pune presiune pe tehnicienii unor echipe la care doreşte să ajungă.

„Fie că a fost vorba de CFR, fie că a fost vorba de FCSB, Dinamo, de echipa naţională, el întotdeauna a ştiut ce trebuie făcut. El întotdeauna a venit la televizor şi a spus ce trebuie făcut la FCSB, Dinamo, CFR, la oricare dintre aceste echipe. Ce a făcut săptmâna aceasta… Ştiu că a fost o presiune uriaşă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să comentez despre Mihai Iosif, pentru că nu am toate elementele. Dar presiunea pe care a pus-o Şumudică în săptămâna aceasta, eu am trăit-o pe pielea mea. E foarte urât ce a făcut, e o lipsă totală de colegialitate, dar e specifică lui”, a spus Nicolae Grigore, potrivit digisport.ro.

Citește și:
Recomandări
  • Marius Șumudică a ieșit la atac după ce a fost făcut praf
  • Ce replică i-a dat lui Nicolae Grigore

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și