Închide meniul

Vintilă e gata să-l revitalizeze pe Adrian Petre! Remarcatul lui Becali a evoluat la FCSB 2

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 septembrie 2020, 19:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Vintilă e gata să-l revitalizeze pe Adrian Petre! Remarcatul lui Becali a evoluat la FCSB 2

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Bogdan Vintilă este antrenorul celor de la FCSB 2

Bogdan Vintilă a fost încântat de evoluţia acestuia şi aşteaptă şi alţi jucători de la echipa mare. Antrenorul consideră că-i poate readuce în ritm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Vintilă antrenează FCSB 2

"La noi a contat că n-am avut decât un senior, pe Simion, în rest, doar jucători U20. Ne-a lipsit un senior care să ţină cumva echipa în joc, s-o ţină unită şi să gestioneze mai bine minutele de final. 

Eu nu solicit jucători la prima echipă. Am un lot la echipa de liga a 3-a, sunt numai jucători sub 20. Când vin jucători de la echipa mare, sunt bucuros, încerc să-i aduc în ritm de joc", a anunţat Bogdan Vintilă după meciul dintre Dinamo 2 şi FCSB 2.

FCSB 2 a pierdut cu Dinamo 2

FCSB 2 a pierdut cu 3-2 partida cu Dinamo 2, asta după ce roş-albaştrii au condus cu 2-0.

"Este un prim joc, pe care am reușit să-l dominăm 60-65 de minute. Din păcate, nu am mai putut să menținem ritmul și am pierdut pe final de joc", a mai spus Vintilă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și