Închide meniul

Vintilă, replică acidă pentru Adi Popa! "O să-i răspund cum mi-a vorbit şi el!"

Silviu Corneanu Publicat: 3 iulie 2020, 13:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Reclamă
Vintilă, replică acidă pentru Adi Popa! "O să-i răspund cum mi-a vorbit şi el!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Vintilă este antrenorul FCSB

Replica lui Vintilă nu a întârziat să apară. Antrenorul FCSB l-a înţepat pe Popa şi i-a adus acestuia aminte că nu s-a impus pe la echipele din străinătate la care a trecut după despărţirea de roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vintilă: "O să-i răspund aşa cum mi-a vorbit şi el"

"Am auzit ce a zis Popa, dar atunci când pleci de la un club şi începi să arunci cu noroi în cei alături de care ai mâncat o pâine, cred că nu eşti fair play. Încearcă să caute vinovaţi fără să se privească în oglindă. Dacă mă apuc să-i răspund punctual, s-ar putea să iasă în dezavantaj. Vreau doar să-i transmit un mesaj. 

Ar fi trebuit să-i zic asta personal, dar o să-i răspund aşa cum mi-a vorbit şi el, prin intermediul presei. La Al-Taawon, Ludogorets şi Reading nu a fost Becali patron şi Vintilă antrenor. Să urmărească ce a făcut şi să spună apoi dacă l-am nedreptăţit noi sau chiar are el o problemă", a declarat Bogdan Vintilă într-o conferinţă de presă.

Adi Popa, atac la Vintilă

"Nu am avut discuţii, una sau două într-un an maxim am avut cu domnul Vintilă şi atât. Nu am avut discuţii, ştiam ce se întâmplă acolo şi ştiu toţi jucătorii asta, nu e niciun secret", a spus Adi Popa, într-un interviu pentru AntenaSport.

La ultimul meci pentru FCSB, Adi Popa a avut parte de o situaţie puţin hilară. Antrenorul l-a introdus în teren, dar nu i-a transmis pe ce poziţie să evolueze.

Reclamă
Reclamă

Adrian Popa a ajuns la 31 de ani şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și