Închide meniul

Vintilă, replică acidă pentru Adi Popa! "O să-i răspund cum mi-a vorbit şi el!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 iulie 2020, 13:48 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Vintilă, replică acidă pentru Adi Popa! "O să-i răspund cum mi-a vorbit şi el!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Vintilă este antrenorul FCSB

Replica lui Vintilă nu a întârziat să apară. Antrenorul FCSB l-a înţepat pe Popa şi i-a adus acestuia aminte că nu s-a impus pe la echipele din străinătate la care a trecut după despărţirea de roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vintilă: "O să-i răspund aşa cum mi-a vorbit şi el"

"Am auzit ce a zis Popa, dar atunci când pleci de la un club şi începi să arunci cu noroi în cei alături de care ai mâncat o pâine, cred că nu eşti fair play. Încearcă să caute vinovaţi fără să se privească în oglindă. Dacă mă apuc să-i răspund punctual, s-ar putea să iasă în dezavantaj. Vreau doar să-i transmit un mesaj. 

Ar fi trebuit să-i zic asta personal, dar o să-i răspund aşa cum mi-a vorbit şi el, prin intermediul presei. La Al-Taawon, Ludogorets şi Reading nu a fost Becali patron şi Vintilă antrenor. Să urmărească ce a făcut şi să spună apoi dacă l-am nedreptăţit noi sau chiar are el o problemă", a declarat Bogdan Vintilă într-o conferinţă de presă.

Adi Popa, atac la Vintilă

"Nu am avut discuţii, una sau două într-un an maxim am avut cu domnul Vintilă şi atât. Nu am avut discuţii, ştiam ce se întâmplă acolo şi ştiu toţi jucătorii asta, nu e niciun secret", a spus Adi Popa, într-un interviu pentru AntenaSport.

La ultimul meci pentru FCSB, Adi Popa a avut parte de o situaţie puţin hilară. Antrenorul l-a introdus în teren, dar nu i-a transmis pe ce poziţie să evolueze.

Reclamă

Adrian Popa a ajuns la 31 de ani şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și