Închide meniul

„Visez să antrenez o echipă din România! Nu e FCSB!” Marius Croitoru e gata să plece de la Botoşani! Mesaj pentru Iftime

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2021, 22:19

„Visez să antrenez o echipă din România! Nu e FCSB! Marius Croitoru e gata să plece de la Botoşani! Mesaj pentru Iftime

Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Marius Croitoru mai are contract cu FC Botoşani până în vara anului viitor. Deşi nu a exclus posibilitatea de a-şi prelungi contractul cu FC Botoşani, Croitoru spune că visează să antreneze o altă echipă din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am o echipă pe care visez să o antrenez, dar nu pot să spun care. Este din România. Eu contractul cu FC Botoşani îl închei în vară şi există posibilitatea să plec tot în România. Dar nu la o echipă la care se vor aştepta foarte mulţi. Nu la FCSB. Am spus la o echipă la care nu se vor aştepta mulţi, nu pot să dau nume acum. Este din prin sudul ţării. Nu este o echipă de top şi nu are mulţi suporteri, dar este o echipă care îşi propune multe an de an.

Este posibil să îmi prelungesc contractul cu FC Botoşani, orice e posibil dar mai e mult până în vară mai avem de calificat echipa în play-off”, a spus Marius Croitoru, potrivit telekomsport.ro.

Marius Croitoru a răbufnit la adresa contestatarilor

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și