Închide meniul

”Voi merge la Poliția Capitalei!” Ilie Dumitrescu are din nou probleme. Anunțul făcut de fostul mare atacant

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2020, 15:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

”Voi merge la Poliția Capitalei!” Ilie Dumitrescu are din nou probleme. Anunțul făcut de fostul mare atacant

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Noi probleme pentru Ilie Dumitrescu

O persoană și-a făcut un cont de Facebook cu numele lui Dumitrescu, iar chiar pe acel cont au apărut imaginile acestei săptămâni, în care Cornel Dinu îi înjură pe Ioan Andone, Gigi Mulțescu și Țețe Moraru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu: Voi merge la Poliția Capitalei

"O să merg la Poliția Capitalei și voi trimite mai multe mesaje la Facebook. Ei trebuie să ia măsuri pentru că este un furt de identitate.

Tot încearcă să-mi strice imaginea, să mă facă să arăt rău în fața oamenilor. Utilizatorii trebuie să știe că acela nu e contul meu adevărat", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport

Nu este prima oară când Dumitrescu se confruntă cu o asemenea problemă. În trecut, acesta era convins că un fan al celor de la CSA Steaua îi pătează imaginea prin intermediul unui cont fals de Facebook. 
 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și