Închide meniul

Vot de încredere pentru Neubert! "Cred că are o strategie bine pusă la punct"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 iulie 2020, 12:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Vot de încredere pentru Neubert! "Cred că are o strategie bine pusă la punct"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Thomas Neubert, pe când era preparatorul fizic al roş-albaştrilor

Balint i-a dat un vot de încredere lui Neubert şi este convins că acesta vine cu o strategie bine pusă la punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noul antrenor trebuie să lucreze mult tactic. Acum sunt nişte meciuri oficiale. 

Cred că Neubert are o strategie pusă la punct şi îi antrenează atât cât trebuie să fie buni la meci", a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Thomas Neubert, plan pentru redresarea FCSB

Balint nu s-a înşelat. Neubert are un plan bine pus la punct pentru redresarea FCSB. Tommy a dezvăluit pentru AntenaSport că va adopta un plan în trei etape.

"Trebuie să fac o analiză. Am nevoie de câteva zile pentru a mă uita peste gps, peste situaţia medicală. Trebuie să anlizez de ce sunt atât de mulţi jucători accidentaţi. Sunt multe lucruri de făcut şi e nevoie de ceva timp.

Reclamă

După ce voi face toate astea, ne vom aşeza la masă şi voi face un plan pe termen scurt, unul pe termen mediu şi unul pe termen lung. Apoi vedem ce putem face pentru a obţine performanţe mai bune cât de repede posibile, iar apoi să fim cu eram acum 5-6 ani", a spus Neubert la AntenaSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și