Închide meniul

"Vreau să îi cer scuze, l-am dezamăgit!" Sergiu Buş, mesaj pentru MM Stoica după ce a ales să plece de la FCSB

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 17:37

"Vreau să îi cer scuze, l-am dezamăgit!" Sergiu Buş, mesaj pentru MM Stoica după ce a ales să plece de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Sergiu Buş a plecat de la FCSB

  • Sergiu Buş a ajuns în Coreea de Sud
  • Mesajul atacantului pentru Mihai Stoica

Mihai Stoica a făcut tot ce a ţinut de el pentru ca Sergiu Buş să nu plece în această iarnă de la FCSB. Oferta a fost una pe care Gigi Becali a acceptat-o, iar Buş pleacă în Coreea de Sud. Becali a primit 300.000 de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă nu am plecat în Coreea, astept să punem la punct toate detaliile plecării. Trebuie să mai primesc nişte acte de la un curier.  Dar vreau pe această cale să îi prezint scuze domnului Mihai Stoica. Simt că l-am dezamăgit cu acestă plecare.

„Dânsul nu voia că eu să plec şi ştiu că a discutat şi cu nea Gigi Becali, dar patronul a acceptat oferta. Am vorbit la telefon şi mi-am luat la revedere şi de la domul Becali. Însă am acest regret în suflet faţă de Mihai Stoica, deoarece este bine când pleci să îţi laşi loc de bună ziua peste tot. Eu ştiu că îi promisesem ceva domnului Stoica, dar atunci când am vorbit cu dânsul oferta asta nu era concretă. Eu îi spusesem că voi rămâne, dar vă repet: atunci când am discutat cu domnul Mihai Stoica erau doar nişte simple discuţii cu cei din Coreea de Sud. Apoi totul s-a concretizat în două zile”, a declarat Buş pentru Prosport

Reclamă

Salariu fabulos pentru Sergiu Buș în Coreea de Sud

Agentul fostului atacant de la FCSB a vorbit și despre salariul pe care clientul său îl va încasa în Coreea de Sud, la Seongnam FC. Bogdan Apostu a precizat că Buș este plătit regește in Asia.

Salariul pe care îl va avea acolo este mult peste ceea ce poate să plătească o echipă din România şi aş spune chiar din această zonă a Europei.

Reclamă

Probabil salariul pe care îl are acum este cumva condiţionat şi de faptul că vine de la FCSB, care este o echipă extrem de importantă", a explicat impresarul.

Sergiu Buș a strâns 11 apariții pentru FCSB și a reușit să înscrie doar două goluri. Înaintea acestui sezon, el a mai fost dorit și de CFR Cluj și Legia Varșovia.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”