Închide meniul
Video

"Vreau să scriu istorie!" Ultimul transfer făcut de Gigi Becali anunță hegemonia FCSB! Alte două ținte de lux ale omului de afaceri și ce misiune i-a dat Anamariei Prodan

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 20:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:55

Reclamă

130.000 de euro pe an va câștiga Risto Radunovic la FCSB. Muntenegreanul va mai lua 100.000 de euro dacă va ajunge în grupele cupelor europene cu echipa lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vreau să scriu istorie, să câștigăm trofee și să câștigăm cele mai multe meciuri", a spus Risto Radunovic.

Directorul sportiv al celor de la Astra, Bogdan Mara, se bucură pentru transferul lui Risto Radunovic la FCSB.

"Merita să meargă la o echipă care luptă pentru trofee și la un contract mult mai mare", a spus și Bogdan Mara.

Risto Radunovic abia aștepta să ajungă la FCSB

Într-un interviu acordat în exclusivitate AS.ro, Risto Radunovic s-a arătat nerăbdător să ajungă la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

"Şi eu am o ambiţie să fac mai mult. FCSB e o echipă foarte bună, foarte valoroasă, care creşte zi de zi.

Îmi place că se vorbeşte despre mine. În momentul acesta, sunt concentrat la Astra. În această iarnă vedem ce o să fie", spunea Radunovic în exclusivitate pentru AS.ro, înainte ca Becali să se înțeleagă cu Astra pentru transfer.

Gigi Becali "râvnește" la Constantin Budescu

Gigi Becali l-ar vrea și pe Constantin Budescu la FCSB. "Magicianul" Astrei intră în ultimele 6 luni de contract.

Reclamă

"Muncește ca toți ceilalți pentru bani și dacă va veni o ofertă mare, la vârsta pe care o are, nu ne vom împotrivi", a mai spus Mara.

Anamaria Prodan va sta pe telefoane de sărbători. Gigi Becali i-a cerut să vină cu oferte pentru "perlele" Florinel Coman și Dennis Man.

"Se negociază, se discută. Eu am multe 'perle' la FCSB. Frumoase și bune rău", a spus Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe paginile www.as.ro/live și www.as.ro, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale ale emisiunii pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

15:35

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

14:14

EXCLUSIVPanică în stafful României înainte de meciul istoric cu Olanda: 5 jucători au gripă. Eforturi uriaşe pentru a juca

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și