Închide meniul

"Vreau să văd banii în cont, nu vreau explicații!" Atac incredibil al lui Djokovic la conducerea CFR-ului: "Nu suntem plătiți din martie, e inadmisibil"

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 7:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
"Vreau să văd banii în cont, nu vreau explicații!" Atac incredibil al lui Djokovic la conducerea CFR-ului: "Nu suntem plătiți din martie, e inadmisibil"

Zuma Press / Marco Iacobucci via Hepta

Damjan Djokovic

În miez de noapte, Damjan Djokovic a răbufnit la adresa conducerii. Acesta a dezvăluit că nu și-a mai primit banii din luna martie și a cerut conducerii să ia măsuri urgențe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt sub contract cu CFR, cred că toată lumea fotbalistică ştie că, la 30 de ani, nu mai am mult de jucat şi  Până acum sunt jucătorul CFR şi în seara asta sărbătoresc câştigarea celui de-al treilea titlu la rând.

Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile de la nu ştiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”, a declarat Djokovic la Telekom Sport.

Djokovic nu este la singurul atac de acest gen

Djokovic s-a plâns că nu și-a primit banii și după partida de la Astra, încheiată cu scoruld e 2-2. 

Cred că trebuie să fim supărați pentru că trebuia să închidem meciul. Nu mai suntem favoriți să câștigăm titlul. Poți să spui că ei au prima șansă din punct de vedere matematic.

Reclamă
Reclamă

Suntem pe locul doi, ăsta e un avantaj pentru Craiova și pentru că jucăm la ei acasă. Poate o să decidem acolo titlul. Așa a fost și în 2018, iar în ultimele două meciuri am întors clasamentul. Sper că ne regăsim mai fericiți peste o lună.

Astăzi am jucat mai bine când am avut mingea, dar cred că în ultimul timp primim mai multe goluri. De obicei, nu era așa, deși trebuie să ne regăsim pe faza defensivă. În viața nu trebuie să fii ca un robot, dar nu numai la noi sunt probleme, ci peste tot. La Craiova e mai multă liniște, trebuie să ne facem treaba. Este un fel de turbulență în birouri și ne afectează pe noi. Dacă nu ești plătit la zi, atunci te afectează. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în următoarele săptămâni și vom vorbi cu șefii după finalul campionatului”, spunea Djokovic la acel moment. 

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:20

LIVE VIDEOPAOK – Aris 0-1, în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e condusă după ce a lovit de două ori bara

22:00

VIDEOFC Porto – Arouca 4-0 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal. Braga – Rio Ave începe la 22:30

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

21:30

LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos 1-0. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și