Închide meniul
Video

WorkOut from Home! Alex Lenghel face sport acasă şi a jucat în filme. E instructor de fitness şi a fost dublura lui Matt Damon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 17:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:16

Alex Lenghel predă lecţii on-line, dar în cariera lui a jucat şi în filme! A fost dublura lui Matt Damon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex e campion la fitness şi bodybuilding. Are toată ziua grijă de corpul său şi de 4 ani e vegetarian.

"Foarte mulţi lucrăm acasă, deci nici măcar mersul la muncă nu mai există.Trebuie să facem exerciţii acasă, să ne mişcăm", a spus Alex Lenghel. 

Asta înseamnă WorkOut from Home, sport pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă!

"Să poţi să faci mişcare acasă ai nevoie de un pic de loc, de două – trei ehipamente, accesorii şi am rezolvat problema", a mai spus Alex Lenghel. 

Reclamă

Mişcare acasă de cel puţin 3 ori pe săptămână. Şi sub îndrumarea unui antrenor on-line. E recomandarea lui Alex. Iar aparatul de fitness să nu lipsească.

"Acest aparat mai poate fi folosit şi pentru braţe cu ajutorul tubului elastic cu manere, pentru biceps", spune Alex în timp ce face exerciţii.

"Mă menţin, fac mişcare, am şi treabă! Încă mai antrenez şi eu oamenii online. Ceea ce mâncăm este foarte important pentru că stilul de viaţă, starea noastră mentală, contează foarte mult şi vine de la mâncare", a mai spus Alex Lenghel. 

Reclamă 4 / 0/3

În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home. Visezi de mult timp la un aparat fitness? Intră AICI şi vei avea şanse uriaşe să îţi îndeplineşti dorinţa.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

Asta înseamnă WorkOut from Home, să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi. Noi te ajutăm să faci asta. Intră AICI pentru a te înscrie la concursul care îţi poate transforma viaţa.

  • Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și