Închide meniul

Zdenek Ondrasek vrea să rupă plasele în Liga 1: „Aveaţi nevoie de un nebun ca mine!” „Cobra” a acceptat pe loc oferta lui Gigi Becali: „Nu refuzi cel mai mare club din România”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2021, 17:21

Zdenek Ondrasek vrea să rupă plasele în Liga 1: „Aveaţi nevoie de un nebun ca mine! „Cobra a acceptat pe loc oferta lui Gigi Becali: „Nu refuzi cel mai mare club din România

Zdenek Ondrasek a reacționat după criticile lui Gigi Becali

Sursa: FCSB

Zdenek Ondrasek a fost prezentat oficial la FCSB. La conferinţa de presă, atacantul a dezvăluit că a acceptat pe loc oferta lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zdenek Ondrasek vrea să rupă plasele în Liga 1

De asemenea, „Cobra” a anunţat că vrea să rupă plasele în Liga 1. „Este minunat să fiu aici. Steaua este cel mai mare club din România. Sunt fericit. Abia aştept să încep antrenamentele. Nu mi-a luat mult să mă decid. Nu refuzi cel mai mare club din România!

Acest club are o istorie imensă. Ştiu că nu au câştigat campionatul, dar sunt jucători talentaţi aici. Aveaţi nevoie de un nebun ca mine care să marcheze. Sunt un fotbalist muncitor, om de echipă. Voi face totul să marchez. Ăsta sunt eu. Am ţinut srecret că voi semna. Voiam să fiu sigur că totul merge cum trebuie”, a spus Ondrasek la prezentarea oficială.

Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek la FCSB

Ondrasek a semnat un contract valabil un an cu FCSB. Dacă va evolua în 70% din meciuri, înțelegerea se va prelungi automat cu încă un an. Atacantul va avea un salariu uriaş, de 20 de mii de euro pe lună, acesta fiind unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Ondrasek are 32 de ani şi a jucat ultima dată la Viktoria Plzen. El are 2 goluri şi 7 selecţii pentru echipa naţională a Cehiei. De asemenea, acesta a mai jucat la echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.

Reclamă

FCSB nu a fost prima opţiune pentru Zdenek Ondrasek. Atacantul putea să ajungă la Sepsi Sfântu Gheorghe, rivala roş-albaştrilor din Liga 1.

Cum a ajuns Gigi Becali să-l transfere pe Zdenek Ondrasek

Gigi Becali a recunoscut că Zdenek Ondrasek a fost cea mai ieftină variantă pentru postul de atacant. Vârful în vârstă de 32 de ani nu excelează la capitolul tehnică. De altfel, nici patronul lui FCSB nu a vrut un atacant înzestrat, ci unul puternic.

„Atacantul a venit azi. Noi n-avem bani să dăm 20 de milioane de euro pe un atacant. L-am luat pe ăsta, omul are experiență. Îl știe toată lumea. Nu este nici Mbappe, nici Messi și nici Neymar, dar cât de cât a jucat, a dat goluri. Noi avem nevoie de un atacant puternic și să nu se lovească mingea ca de perete, cum s-a întâmplat în anumite cazuri”, a spus Gigi Becali, la ProX.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și