Închide meniul

Zeci de români sunt nevoiţi să meargă în ţara în care accesul le era interzis până pe 15 iulie. Care este situaţia actuală

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2020, 10:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
Zeci de români sunt nevoiţi să meargă în ţara în care accesul le era interzis până pe 15 iulie. Care este situaţia actuală

Profimediaimages

CFR Cluj, nevoită să ajungă în Malta

Dacă pe plan fotbalistic nu ar trebui să aibă probleme, gruparea din Gruia are bătăi de cap din cauza deplasării în Malta. Restricţiile cauzate de pandemie stârnesc mari semne de întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deplasare cu peripeţii pentru CFR Cluj

În urmă cu o lună, Malta a interzic complet accesul cetăţenilor români pe teritoriul său. Totuşi, de la data de 15 iulie, s-au ridicat restricţiile. Conform Ministerului Afacerilor Externe, maltezii consideră România, în momentul de faţă, drept o "destinaţie sigură".

"La intrarea și ieșirea de pe teritoriul național se efectuează scanarea temperaturii corporale și se va completa o declarație pe proprie răspundere. Vor fi solicitate informații cu privire la călătoriile efectuate în ultimele 30 de zile. Nu este obligatorie testarea Covid-19.

Persoanele cu temperatură mai mare de 37,2°C sunt redirecționate către autoritățile sanitare malteze. Purtarea măștii sau vizierei este obligatorie în aeroport, în spațiile închise, atunci când nu se poate menține distanțarea socială", informează MAE.

Au fost probleme mari la CFR Cluj din cauza infectărilor cu coronavirus. Mai întâi au fost depistate 26 de persoane cu Covid-19, dar numărul lor a scăzut drastic după refacerea testelor. Dan Petrescu a stat internat o săptămână şi a văzut din izolare meciul Universitatea Craiova-CFR Cluj 1-3, în urma căruia ardelenii şi-au apărat trofeul.

Reclamă

Petrescu se va testa din nou pentru coronavirus chiar astăzi, alături de jucătorii campioanei. Meciul dintre Floriana FC şi CFR Cluj se va disputa pe 18 sau 19 august.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și