Închide meniul

Zinedine Zidane și-a ieșit din minți la ultima conferință de presă a Realului: ”Vreţi să mă daţi afară? Hai, spuneți-mi asta în faţă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 16:07

Zinedine Zidane și-a ieșit din minți la ultima conferință de presă a Realului: ”Vreţi să mă daţi afară? Hai, spuneți-mi asta în faţă!”

profimediaimages

Zinedine Zidane, dezlănțuit

Zinedine Zidane a avut o reacție nervoasă în conferința de presă de dinaintea meciului cu Huesca din campionat. Antrenorul lui Real Madrid i-a taxat pe jurnaliștii care au pus sub semnul întrebării viitorul său pe banca "galacticilor". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane și-a ieșit din minți intr-o conferință de presă. 

”Mă faci să râd. Anul trecut am câştigat titlul, merităm să avem şansa să luptăm în continuare. Anul trecut am câştigat, da? Nu acum zece ani! Mă faceţi să râd cu această întrebare. Vreau puţin respect din partea voastră. Mă faceţi să râd, dar nu e nimic. Voi spuneţi multe lucruri şi trebuie să vă asumaţi ceea ce spuneţi. Vreţi să mă daţi afară? Hai, spune-mi asta în faţă!”, a spus Zinedine Zidane răspicat.  

Real Madrid a fost eliminată din Cupa Spaniei de micuța Alcoyano, formația din liga a treia din Spania, și a cedat pe teren propriu în ultima etapă din La Liga, 1-2 cu Levante. 

"Galacticii" au căzut pe locul al treilea în La Liga, la 10 puncte în spatele liderului Atletico Madrid, care are și un meci mai puțin disputat. În Champions League, Real Madrid va disputa prima manșă a duelului cu Atalanta pe terenul italienilor, pe 24 februarie.  

Zinedine Zidane: “Nu știți nimic despre Sergio Ramos” 

Sergio Ramos a intrat în ultimele șase luni de contract cu Real Madrid și încă nu a ajuns la un acord cu Florentino Perez pentru prelungirea înţelegerii. Zinedine Zidane a fost întrebat de situația căpitanului său, dar antrenorul galacticilor nu s-a bucurat să audă cuvintele reporterului. 

Reclamă

“Sunt multe lucruri care încă se discută. Nu știu nimic. Nimeni nu știe. Nici voi nu știți nimic despre Sergio Ramos. Sper să se rezolve cât mai repede, asta e tot ce pot să spun. Fiind căpitanul nostru și un jucător emblematic pentru echipă, sper ca el să rămână cu noi”, a spus Zidane.  

Sergio Ramos a ratat ultimele două meciuri ale Realului din cauza unei accidentări la genunchi. De altfel, căpitanul galacticilor a ratat nu mai puțin de 10 partide in acest sezon din cauza problemelor medicale. 

Ramos se află la Real Madrid din 2005. El a strâns 668 de partide în tricoul formației de pe Santiago Bernabeu, alături de care a cucerit patru trofee UEFA Champions League și cinci titluri în La Liga.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Zinedine Zidane, dezlănțuit
  • Ce spune despre Sergio Ramos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și