Închide meniul
Video

Ziua așteptată de toată lumea la Dinamo! Când își primesc dinamoviștii banii și ce transferuri a anunțat Iuliu Mureșan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 21:23

Ziua așteptată de toată lumea la Dinamo

AS.ro

Timp de 7 ore, serverele de la Facebook, Instagram și WhatsApp au picat în toată lumea, iar fotbaliștii și-au pierdut căile de comunicare cu prietenii sau iubitele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviștii, dărâmați după ce Facebook, Instagram și WhatsApp au picat

M-a sunat un prieten și mi-a zis: ‘ce faci, mă, nu raspunzi?’ Ți-am dat mesaj!’ Cred că au fost plânsete vreo trei-patru ore! Cred că nasoale rău! Văd pe WhatsApp…conectare, conectare…zic, mă, nu merge netul, nu mi-am plătit netul…să vezi că mi-au uitat ăștia factura…”, a spus Deian Sorescu.

Vestea bună pentru dinamoviști e că pe 15 octombrie își vor primii salariile și vor fi la zi cu banii. Până atunci ar putea avea și noi colegi la antrenamente. Rednic e disperat să aducă întăriri, ca s-o scape pe Dinamo de emoțiile retrogradării.

Iuliu Mureșan: „O să aducă Rednic jucători!”

„O să aducă, are el un fundaș dreapta și un vârf. Sunt cu pașaport european. Au pașaport francez sau ori de care au!”, a spus Iuliu Mureșan.

Mircea Lucescu, Răducioiu și Dănciulescu sunt gata să sară în ajutorul lui Dinamo.

Reclamă

„Îl așteptăm pe Danciu, îi așteptăm și pe ceilalți mari dinamoviști”, a mai spus Deian Sorescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și