Închide meniul

Ziua despărţirilor! Oficial: Ruben de la Barrera, OUT de la Viitorul. Eşecul cu Dinamo i-a fost fatal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2020, 12:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Ziua despărţirilor! Oficial: Ruben de la Barrera, OUT de la Viitorul. Eşecul cu Dinamo i-a fost fatal

Hepta

Ruben de la Barrera s-a despărţit de Viitorul

"FC Viitorul Constanța anunță că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formației noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruben de la Barrera, demis de Viitorul

Pe această cale, clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă în perioada august – noiembrie 2020 și le dorește succes în proiectele lor viitoare.

În cel mai scurt timp vă vom anunța componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare", se arată în comunicatul emis de Viitorul. 

Gabriel Iancu, mesaj dur pentru antrenorul Viitorului

Gabriel Iancu parcă a presimţit că Ruben de la Barrera va fi demis de la Viitorul. De aceea, şi-a permis să facă o declaraţie mai puţin obişnuită după eşecul cu Dinamo, din Cupa României. 

”Mi-e greu să vorbesc acum, aș da în antrenor și nu vreau să fac asta. Aș putea să vorbesc și mai bine îl las pe el”, a spus Gabi Iancu după înfrângerea cu Dinamo.

Reclamă

”Cupa României era un obiectiv. Am ieșit din primul tur ca și anul trecut, după ce echipa asta a câștigat trofeul. Vom trage linie în decembrie, vedem pe ce loc cuntem. Deocamdată, suntem la limită”, a spus Gabi Iancu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și