Închide meniul

Fotbalul din SUA, prea slab pentru Florinel Coman: ”Poate juca în Spania, Germania sau Anglia”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 17:51

Fotbalul din SUA, prea slab pentru Florinel Coman: ”Poate juca în Spania, Germania sau Anglia”

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

Florinel Coman poate ajunge la Orlando City

Coman ar urma să primească un milion de dolari pe an de la Orlando City. Actual secund la națională și fost antrenor la FCSB, Nicolae Dică e convins că Florinel Coman poate ajunge la o echipă puternică din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că, din punct de vedere material, probabil e foarte bine. Dar la cum îl ştiu pe Coman, cred că el poate juca într-un campionat din Europa mult mai puternic, Spania, Germania, Anglia. Cred că ar face faţă acum”, a spus Nicolae Dică, la Digisport.

Nicolae Dică: "Coman a progresat mult"

Totuși, Dică nu îl vede pe Coman la cele mai bune echipe din campionatele de top ale Europei. 

Dar aici nu mă refer la echipe dintre primele două clasate din aceste campionate, ci la cele de la mijlocul clasamentului. Pentru că are calităţi, a crescut foarte mult şi poate apoi să facă pasul la altă echipă. A progresat mult de când a venit la FCSB”, a adăugat Nicolae Dică.

Americanii au aflat salariul uriaș oferit de Orlando City lui Florinel Coman

Americanii au aflat și salariul propus de Orlando City lui Florinel Coman și pe care jucătorul l-a acceptat imediat.

Reclamă

Este vorba de un milion de dolari pentru fiecare din cei 4 ani de contract, scriu cei de la theroarod.com. Sursa citată mai spune că mutarea nu e căzută, discuțiile urmând să se reia după Paște.

Din câte se pare, Orlando a ajuns deja la un acord pe 4 ani cu jucătorul, pentru un salariu de 1.000.000 de dolari pe an, dar oferta inițială a celor de la City a fost sub pretențiile lui Becali.

Gigi Becali așteaptă un răspuns de la Orlando după sărbătorile pascale. Rămâne de văzut dacă săptămâna viitoare cei de la Orlando vor reveni la negocieri cu FCSB sau vor continua să mai caute alți jucători”, scriu cei de la theroarpod.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și