Închide meniul

Fotbalul face miracole! Arsenal și Gary Lineker i-au salvat viața unui tânăr fan al ”tunarilor”. Oferta legendarului atacant britanic

Gal Dorin Publicat: 2 ianuarie 2021, 12:48

Reclamă
Fotbalul face miracole! Arsenal și Gary Lineker i-au salvat viața unui tânăr fan al ”tunarilor”. Oferta legendarului atacant britanic

Gary Lineker, mesaj copleşitor după moartea lui Pele

Profimedia

Jake Coare, un tânăr fan al ”tunarilor” care suferă de o boală numită Sindromul lui Asperger, o tulburare de comportament din spectrul autismului, a scris pe Twitter despre dorința sa de a se sinucide. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”M-am săturat să fiu singur, să trăiesc cu Sindromul Asperger și m-am săturat să trăiesc cu depresie și anxietate și nu văd nici un motiv să mai continui”, a scris Jake Coare.

Imediat, sute de oameni au început să împărtășească informația pentru a-i găsi acestuia ajutor, mesajul ajungând și la Gary Lineker și Arsenal, care au reacționat pentru a-l face pe tânăr să se răzgândească.

Gary Lineker și Arsenal l-au salvat pe tânăr de la moarte

Gary Lineker i-a scris imediat pe Twitter și i-a oferit o vizită prin studiourile BBC, unde lucrează în acest moment, invitându-l în emisiune pentru a-și spune opinia referitoare la poziția în care se află Arsenal.

Reclamă

”Oferta mea rămâne. Vino și o să ne asigurăm că Ian Wright este acolo pentru că știu că esti un ”tunar” ”, i-a scris fostul mare atacant englez.

Arsenal s-a interesat în mod direct de caz. ”Vă mulțumim că ați adus asta în atenția noastră. Încercăm să îl contactăm pe Jake, am fost informați și că poliția încearcă să îl contacteze pe Jake.

Reclamă 4 / 0/3

Mulțumim întregii familii Arsenal pentru susținerea lor. Gândurile noastre sunt cu Jake”, a fost mesajul transmis de formația engleză.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și