Închide meniul

Frații Pavăl pregătesc o afacere total neașteptată. Miliardarii români își pot atrage un capital de imagine uriaș

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 octombrie 2020, 16:05

Frații Pavăl pregătesc o afacere total neașteptată. Miliardarii români își pot atrage un capital de imagine uriaș

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Dragoș Pavăl alături de Alin Petrache

Conducătorii clubului Armatei au început negocierile cu frații Pavăl, anunță Fanatik. Oamenii de afaceri care au o avere estimată la 2.5 miliarde de euro sunt interesați să investească în sportul rege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frații Pavăl, interesați să investească la Steaua

Dragoș și Adrian Pavăl au un lanț important de magazine, iar unul dintre acestea tocmai a fost deschis lângă stadionul Steaua. Ar putea prelua pachetul majoritar de acțiuni și la clubul roș-albastru.

Cei care îi fac concurență lui Ion Țiriac la avere au fost interesați să investească și la Viitorul. Gică Hagi a cerut 10 milioane de euro pentru 49% din acțiuni, dar suma cerută nu a fost pe placul fraților Pavăl. Aceștia au rămas totuși sponsori ai echipei "Regelui".

Au apărut informații și că miliardarii români vor să construiască un stadion în orașul natal, Bacău. Totuși, ar putea ajunge la Steaua, echipă care are nevoie de capital privat pentru a fi primită în Liga 1.

Gruparea din Ghencea va avea o arenă de cinci stele, care a costat 100 de milioane de euro. Compania Națională de Investiții a anunțat că lucrările sunt aproape finalizate pe șantierul de la Stadionul Steaua. Doar ultimele finisaje mai rămân de făcut până la organizarea recepției care va marca terminarea întregului proces.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și