Închide meniul

FRF a câştigat "războiul" cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Răzvan Burleanu a triumfat după trei ani de procese

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2020, 15:41

FRF a câştigat "războiul" cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Răzvan Burleanu a triumfat după trei ani de procese

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Răzvan Burleanu are motive de bucurie după ce a câştigat procesul cu MTS

FRF a primit astfel acceptul de a-şi modifica statutul, iar cei de la MTS nu se mai pot opune. La mijloc era obligativitatea candidaţilor la şefia Federaţiei să îndeplinească un rol activ în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau a altor structuri sportive pentru o perioadă de cel puţin doi ani în ultimii cinci premergători alegerilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF, victorie în instanţă în procesul cu MTS

Soluție: Respingere recurs – Nefondat. Detalii soluţie: Respinge recursul declarat de pârâtul Ministerul Tineretului şi Sportului împotriva sentinţei civile nr.907 din 2 martie 2018, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 2 decembrie 2020” , se anunţă pe site-ul celor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit Prosport.

Decizia luată în această săptămână este una definitivă şi nu mai poate fi atacată. 

Răzvan Burleanu, convins că nu va avea probleme nici cu Fiscul

Agenţii Fiscului au descins la sediul FRF în urmă cu aproape două săptămâni. S-au efectuat percheziţii, dar preşedintele Federaţiei a declarat că nu are nimic de ascuns.

"Încă din 2014, FRF a implemantat toate principiile bunei-guvernanțe, devenind un model de bune practici recunoscut la nivel regional. Ne-am arătat dispoziţia de a colabora cu ANAF. Au existat controale anuale din 2014 încoace şi de fiecare dată nu au fost probleme.

Reclamă

Mai mult, în 2016 s-a recunoscut că FRF a plătit taxe mai mult decât trebuia, iar în 2017, am recuperat suma respectivă", a transmis Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și