Închide meniul

FRF a stabilit data alegerilor pentru președinție! Răzvan Burleanu nu are rival

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2022, 17:03

FRF a stabilit data alegerilor pentru președinție! Răzvan Burleanu nu are rival

Răzvan Burleanu, unic candidat la FRF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FRF a convocat Adunarea Generală pentru 12 aprilie, dată la care vor avea loc alegerile pentru președinție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu nu are rival în alegerile pentru președinția FRF

Actualul președinte are șase foarte mari să mai obțină un mandat. Până acum, nimeni nu a anunțat că ar candida împotriva lui Răzvan Burleanu.

E prima dată din 1989 și până în prezent când un singur candidat e înscris la alegerile pentru șefia FRF. În 2014 și 2018, Burleanu a câștigat în fața lui Gică Popescu și, respectiv, Ionuț Lupescu.

Adunarea Generală a FRF conține aproape 280 de membri și aproape toți îi sunt fideli lui Răzvan Burleanu.

Citește și:

Răzvan Burleanu, criticat pentru alegerea selecționerui

Răzvan Burleanu a fost criticat dur de Victor Pițurcă după ce a negociat cu FRF preluarea echipei naționale. „Piți” e de părere că oferta făcută de președintele FRF pentru Boloni a fost „de domeniul fantasticului”.

Reclamă

Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni nu au căuzt de acord asupra unei clauze prin care selecționerul putea fi dat afară după campania din Nations League, adică în luna septembrie.

„Îl ai pe Boloni în mână, ai șansa să beneficiezi de munca lui, și tu pui o clauză că dacă nu termini pe locul 1 sau 2 să îl schimbi? Asta mi se pare de domeniul fantasticului! Nu poți să-i ceri asta lui Loți Boloni! Poți să-i ceri asta lui Edi Iordănescu sau unui antrenor tânăr, nu lui Boloni. I-am spus acest lucru lui Loți Boloni, chiar m-a deranjat. El nu se simțea bine cu clauza asta, venea la națională cu o piatră în pantof”, a spus Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.

Deşi a negociat cu Federaţia timp de mai multe săptămâni, Boloni nu a mai ajuns la echipa naţională şi Edi Iordănescu a şi fost numit selecţioner. Iordănescu Jr. a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. Principalul obiectiv este calificarea la Euro 2024, unul intermediar fiind câștigarea grupei în Liga Naţiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu sunt antrenorii care au mai negociat cu FRF și toți au refuzat.

Recomandări
  • FRF a stabilit data alegerilor pentru președinție
  • Răzvan Burleanu nu are rival

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și