Închide meniul

FRF cere amenzi uriaşe pentru echipele care nu respectă protocolul medical. Cluburile riscă să plătească sute de mii de lei!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 12:36

FRF cere amenzi uriaşe pentru echipele care nu respectă protocolul medical. Cluburile riscă să plătească sute de mii de lei!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FRF cere amenzi de sute de mii de euro

Amenzile gândite de oficialii Federaţiei sunt uriaşe. Acestea sunt cuprinse între 5.000 şi 100.000 de lei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF nu vrea să pună în aplicare planul gândit de FRF

Meciurile din Liga 1 se pot juca numai cu porţile închise. Este restrâns şi numărul persoanelor care au voie în fiecare zona a stadioanelor. FRF a propus cele mai mari sancţiuni pentru cluburile care nu respectă limitarea.

  • "Nerespectarea numărului maxim de persoane admise în fiecare dintre cele 3 zone ale arenei sportive cu ocazia desfășurării unui joc oficial – 100.000 de lei"
  • "În cazul în care la un club apare un focar de infecție, (minim 3 persoane din cadrul clubului, indiferent de funcția deținută, sunt depistate cu rezultat pozitiv la testarea specifică pentru COVID 19), dacă se constată culpa clubului cu privire la nerespectarea prevederilor Protocolului privind reluarea competițiilor, clubul în cauză va fi sancționat cu o penalitate sportivă de 100.000 lei"

Sunt amenzi drastice şi în cazul în care se descoperă, în interiorul arenei, o persoană care are febră. Este o procedură bine stabilită pentru persoanele despre care se crede că au fost infectate cu coronavirus.

Două meciuri din Liga 1 au fost amânate din cauza pandemiei. Magazionerul lui Dinamo şi un medic de la FC Botoşani au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și