Închide meniul

FRF cere amenzi uriaşe pentru echipele care nu respectă protocolul medical. Cluburile riscă să plătească sute de mii de lei!

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 12:36

Reclamă
FRF cere amenzi uriaşe pentru echipele care nu respectă protocolul medical. Cluburile riscă să plătească sute de mii de lei!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FRF cere amenzi de sute de mii de euro

Amenzile gândite de oficialii Federaţiei sunt uriaşe. Acestea sunt cuprinse între 5.000 şi 100.000 de lei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF nu vrea să pună în aplicare planul gândit de FRF

Meciurile din Liga 1 se pot juca numai cu porţile închise. Este restrâns şi numărul persoanelor care au voie în fiecare zona a stadioanelor. FRF a propus cele mai mari sancţiuni pentru cluburile care nu respectă limitarea.

  • "Nerespectarea numărului maxim de persoane admise în fiecare dintre cele 3 zone ale arenei sportive cu ocazia desfășurării unui joc oficial – 100.000 de lei"
  • "În cazul în care la un club apare un focar de infecție, (minim 3 persoane din cadrul clubului, indiferent de funcția deținută, sunt depistate cu rezultat pozitiv la testarea specifică pentru COVID 19), dacă se constată culpa clubului cu privire la nerespectarea prevederilor Protocolului privind reluarea competițiilor, clubul în cauză va fi sancționat cu o penalitate sportivă de 100.000 lei"

Sunt amenzi drastice şi în cazul în care se descoperă, în interiorul arenei, o persoană care are febră. Este o procedură bine stabilită pentru persoanele despre care se crede că au fost infectate cu coronavirus.

  • "Permiterea accesului în incinta stadionului a persoanelor care, în urma efectuării triajului epidemiologic, sunt depistate cu o temperatura de peste 37,3 C – 50.000 de lei"
  • "Nerespectarea obligației de informare a DSP și a FRF/LPF despre apariția unui caz suspect de COVID 19 – 60.000 de lei"
  • "Lipsa în stadion a unui spațiu desemnat pentru izolare, ventilat și cu acces unic, care să poată permite izolarea a cel puțin o persoană, care prezintă simptome de COVID 19, până la venirea personalului medical de urgență – 50.000 de lei"
  • "Nerespectarea, de către clubul organizator, a prevederilor privind dezinfectarea încăperilor sau a spațiilor comune, precum și cele privind sigilarea după igienizarea acestora – 25.000 de lei"
  • "Nerespectarea distanței sociale dintre membrii staff-ului tehnic și suport, precum și dintre jucătorii care vor sta pe banca tehnică și/sau nepurtarea măștilor de protectie de către aceștia, cu excepția persoanei care acordă indicații tehnice – 15.000 de lei"

Două meciuri din Liga 1 au fost amânate din cauza pandemiei. Magazionerul lui Dinamo şi un medic de la FC Botoşani au fost depistaţi pozitiv cu Covid-19.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și