Închide meniul

Fundaşul lui Palmeiras, Renan, a fost arestat! Jucătorul de 20 de ani, implicat într-un accident mortal. Un motociclist a fost ucis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2022, 14:29 / Actualizat: 24 iulie 2022, 15:38

Fundaşul lui Palmeiras, Renan, a fost arestat! Jucătorul de 20 de ani, implicat într-un accident mortal. Un motociclist a fost ucis

Fundaşul lui Palmeiras, Renan, a fost arestat

Renan a ajuns după gratii după ce a accidentat mortal un motociclist / Colaj Twitter

Incident grav în Brazilia. Fundaşul lui Palmeiras, Renan, a fost arestat de poliţişti după ce maşina pe care o conducea ar fi fost implicată într-un accident. O persoană şi-a pierdut viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apărătorul central, care a jucat pentru naţionala Braziliei U17, se afla la volanul unei Honda Civic. Potrivit thesun.co.uk, fotbalistul ar fi virat pe partea greşită a drumului şi s-a ciocnit frontal cu o motocicletă.

Fundaşul lui Palmeiras, Renan, a fost arestat

Impactul care a avut loc în nordul oraşului Sao Paulo a fost devastator, iar motociclistul nu a avut nicio şansă şi a murit pe loc. Eliezer Pena, în vârstă de 38 de ani, a încetat din viaţă. Avea doi copii mici.

Poliţiştii şi-au făcut apariţia la locul accidentului şi l-au arestat pe Renan, cel care a refuzat să facă testul etilotest. Fotbalistul avea un permis provizoriu şi a ajuns după gratii. Astăzi ar urma să fie dus în faţa judecătorilor şi să se decidă dacă va rămâne în închisoare sau va fi cercetat în libertate.

Reclamă

Fundaşul a fost împrumutat la Red Bull Bragantino, dar clubul a anunţat că a reziliat înţelegerea în momentul în care a aflat de accident. Şi Palmeiras şi-ar dori acum să rezilieze unilateral contractul.

Palmeiras a primit informații vineri dimineață despre accidentul de mașină în care a fost implicat sportivul Renan.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul este în contact cu Red Bull Bragantino pentru a urmări îndeaproape cazul și pentru a oferi toată asistența necesară membrilor familiei victimei, în acest moment de mare tristețe„, se anunţă în comunicatul celor de la Palmeiras.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și