Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Gabi Balint, dezvăluiri de senzație despre filmul dedicat Generației de Aur: „Îl aștept! O să îl văd de mai multe ori”

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 10:57

Reclamă
Gabi Balint, dezvăluiri de senzație despre filmul dedicat Generației de Aur: Îl aștept! O să îl văd de mai multe ori”

Gabi Balint, dezvăluiri de senzație despre filmul dedicat Generației de Aur

Gabi Balint, la AS.ro LIVE / Antena Sport

Gabi Balint a făcut dezvăluiri de senzație despre filmul dedicat Generației de Aur. Fost internațional român, dar și unul dintre eroii Stelei, de la Sevilla, a vorbit despre povestea echipei naționale, care va fi prezentată, în premieră, pe marile ecrane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmul „Hai, România! – Povestea Generației de Aur” va apărea în cinematografele din țară pe data de 1 martie 2024. Producătorul acestuia este Călin Crețu, care a fost invitatul lui Dan Pavel, alături de Gabi Balint, la AS.ro LIVE.

Gabi Balint, dezvăluiri de senzație despre filmul dedicat Generației de Aur

În cadrul emisiunii, Gabi Balint a dezvăluit faptul că abia așteaptă ca filmul despre „Generația de Aur” să apară în cinematografele din țară. Fostul atacant a spus că va vedea, cel mai probabil, de mai multe ori pelicula, având în vedere că a fost emoționat în timpul filmărilor.

„Aștept filmul cu multă emoție! Știu cum au fost și filmările, ce am povestit acolo, ce am trăit. Sunt sigur că și cei care vor merge la cinematograf vor trăi aceste momente senzaționale, pe care le-am împărțit cu ei.

Întotdeauna a fost o legătură între fotbaliști și suporteri, mai ales în perioada respectivă. Mulți dintre ei au mers la Campionatele Mondiale sau Europene, alții s-au uitat de la televizor.

Reclamă

Sunt sigur că fimul este așteptat cu nerăbdare. Și eu îl aștept cu nerăbdare! Probabil că o să îl văd de mai multe ori (n.r. râde)”, a spus Gabi Balint, la emisiunea AS.ro LIVE.

Gabi Balint, invitatul lui Dan Pavel

Balint, invitatul de joi de la AS.ro LIVE, a jucat timp de un deceniu pentru Steaua București şi a reuşit performanţe uriaşe în tricoul roş-albastru. A câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, Supercupa Europei, cinci titluri şi patru Cupe ale României.

Pele Balint, care a împlinit 61 de ani în luna ianuarie, va rememora şi meciurile în care a încântat în tricoul naţionalei României. Fostul internaţional aşteaptă lansarea filmului „Hai, România! – Povestea Generației de Aur”, care se va lansa în cinematografele pe 1 martie 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Balint a fost unul dintre artizanii victoriei obţinută de România cu Danemarca, scor 3-1, care a calificat reprezentativa tricoloră la Coppa del Mondo. A reuşit o dublă de senzaţie pe 15 noiembrie 1989.

„Nu mă așteptam să joc în acel meci. Dar a fost meciul care mi-a schimbat destinul”, a spus fostul mare atacant.

La Mondialul din 1990, Gabi Balint a înscris două goluri pentru reprezentativa noastră. A înscris împotriva Camerunului şi a Argentinei.

„Destinul ăsta întotdeauna a fost bun cu mine și au fost niște momente importante în viață. Eu cred mult în destin și nu în sensul că noi ne facem destinul. Ci destinul e făcut pentru fiecare dintre noi, noi doar îl urmăm”, şi-a amintit Balint.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și