Închide meniul

Gabi Tamaş aşteaptă convocarea lui Mirel Rădoi. "Poate mă cheamă şi pe mine". Ce obiectiv şi-a propus la 37 de ani. "Sunt tânăr, nu m-am îngrăşat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 17:05

Gabi Tamaş aşteaptă convocarea lui Mirel Rădoi. "Poate mă cheamă şi pe mine". Ce obiectiv şi-a propus la 37 de ani. "Sunt tânăr, nu m-am îngrăşat!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Tamaş vrea să revină la echipa naţională la 37 de ani

Gabi Tamaş a semnat cu Voluntari pe 7 februarie şi a debutat astăzi. El a intrat în ultimele 12 minute în meciul pierdut de ilfoveni, 0-1, cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş: "Simt că mai pot oferi fotbal câţiva anişori"

"Un debut nu tocmai fericit, dar aşa este în fotbal. Nu e nicio problemă. Nu mai erau probleme la meciurile cu CFR şi Craiova când am făcut meciuri bune?! În Anglia, când se joacă din 3 in zile, ăia se mai plâng? Eu nu m-am plâns niciodată.

Am ţinut legătura cu staff-ul echipei. Cu nea Andon, care m-a crescut. Cu Bogdan Bălănescu. Pe Cernat îl ştiam de mult. Am decis să vin să mai joc în Liga 1. Simt că mai pot oferi fotbal câţiva anişori", a spus Tamaş.

Gabi Tamaş: "Poate mai prind un contract afară. Sunt tânăr, nu m-am îngrăşat!"

Fundaşul în vârstă de 37 de ani nu exclude niciun transfer în afara ţării. Înainte de Astra şi U. Cluj, el a jucat la Hapoel Haifa, între 2017 şi 2019.

"Poate mai prind un contract afară. Sunt tânăr, nu m-am îngrăşat! Mă gândesc să joc în Israel. Poate la vară sau peste un an", a spus Tamaş zâmbind la Digi Sport.

Reclamă

Fostul fundaş al naţionalei, care a adunat 66 de selecţii, aşteaptă chiar şi o nouă convocare de la Mirel Rădoi.

"Dacă voi juca bine şi voi fi într-o formă bună, poate mă cheamă şi pe mine", a mai spus Tamaş.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și