Închide meniul

Gabi Tamaş, lăudat de preşedintele lui Hapoel Haifa. Ce condiţii i-a pus pentru a reveni în Israel. "Are o personalitate extraordinară!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 7:51

Gabi Tamaş, lăudat de preşedintele lui Hapoel Haifa. Ce condiţii i-a pus pentru a reveni în Israel. "Are o personalitate extraordinară!"

profimediaimages

Gabi Tamaş nu are ofertă, dar este apreciat de preşedintele lui Hapoel Haifa

Preşedintele lui Hapoel Haifa, Yoav Katz, a declarat că nu i-a făcut încă nicio ofertă lui Gabi Tamaş pentru a reveni la echipa din Israel, pentru care acesta a mai jucat între 2017 şi 2019.  Katz îl laudă însă pe român şi spune că situaţia s-ar putea schimba la vară, dar cu anumite condiţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş, lăudat de preşedintele lui Hapoel Haifa

"Momentan nu avem o ofertă pentru Tamaș. Gabriel este un jucător foarte bun și are o personalitate extraordinară, însă știu că acum joacă la o echipă mai mică din România, ceea ce mă face să mă gândesc că nu este în cea mai bună formă", a spus Yoav Katz, pentru playsport

Şeful lui Hapeol Haifa nu exclude însă revenirea lui Gabi Tamaş la echipa pe care o conduce, dar îi pune condinţii fotbalistului român în vârstă de 37 de ani.

"Are o vârstă, dar să nu uităm că sunt fotbaliști care joacă și la 45 de ani. Asta nu este neapărat o problemă. Poate din vară ar fi o posibilitate să vină, însă nu ține de noi, ci de el și forma lui fizică. Tamaș este un fotbalist iubit în Israel, iar dacă va fi în cea mai bună formă, putem lua în calcul să îl readucem la noi. Îl urmărim până la vară și apoi vom lua o decizie”, a mai declarat Yoav Katz. 

Gabi Tamaş: "În Israel sunt mai iubit decât în România"

Gabi Tamaş a revenit luna trecută în Liga 1. El a plecat de la U. Cluj şi a semnat cu FC Voluntari. Chiar după meciu de debut, Tamaş a şocat şi a spus că se gândeşte la revenirea în Israel, pentru că este sătul de imaginea de băiat rău pe care o au românii despre el.

Reclamă

"Acolo sunt mult mai respectat decât în România, ăsta-i adevărul. Mi-a placut foarte mult, am ținut legătura cu ei. Am vorbit si cu patronul, cu președintele. Din vară, daca iese bine aici, la Voluntari, vom vedea. Aș vrea să-mi închei cariera acolo. Mă iubesc și adversarii, toată lumea. Mă respectă pentru ce fac în teren", a mai spus Tamaş, care şi în Israel a avut probleme cu legea", a spus Tamaş pentru sport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și